Libnet.ro
UNICEF

00:08

Internetul, dar de la Dumnezeu. Papa Francisc indeamna catolicii sa fie cetateni digitali pentru ajutarea celorlalti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Internetul, dar de la Dumnezeu. Papa Francisc indeamna catolicii sa fie cetateni digitali pentru ajutarea celorlalti

Papa Francisc i-a indemnat pe catolici sa fie cetateni digitali constructivi, sa foloseasca Internetul, pe care l-a calificat drept un dar de la Dumnezeu, ca modalitate de consolidare a solidaritatii, intr-un dialog. continuă pe Wall-Street Ro

Papa Francisc: Internetul este un dar al lui Dumnezeu

Papa Francisc considera internetul a fi un dar al lui Dumnezeu si le-a recomandat catolicilor sa fie cetateni ai erei digitale constructivi, relateaza AFP. Suveranul Pontif a lansat primul sau.

Papa Francisc, despre internet si retele sociale: Lumea digitala trebuie sa fie o retea de oameni, nu de cabluri

Lumea digitala in care traim e de multe ori superficiala si toate se desfasoara atat de repede incat ar fi nevoie de o infuzie de calm si gingasie, astfel incat sa avem o retea formata din oameni, nu din cabluri, a spus Papa Francisc in mesajul transmis de Ziua Mondiala a Comunicatiilor. Internetul este un dar al Domnului care ne ajuta sa dialogam, insa nu trebuie sa cadem in extrema cealalta si sa ne izolam de cei din jurul nostru, a mai spus Suveranul Pontif in mesajul citat de Reuters.

O intalnire Barack Obama - Papa Francisc, in premiera, in luna martie

Casa Alba a anuntat ca presedintele Barack Obama se va intalni, in premiera, cu Papa Francisc, la Vatican, pe 27 martie. Vizita presedintelui american la liderul BisericiiCatolice este parte dintr-o.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )