Libnet.ro
UNICEF

08:00

Interventie dificila intr-un sat din Vaslui pentru salvarea unui tanar surprins de un mal de pamant intr-o fantana adanca de 12 metri

Adevărul Adevărul,
Interventie dificila intr-un sat din Vaslui pentru salvarea unui tanar surprins de un mal de pamant intr-o fantana adanca de 12 metri

Mai multe forte din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui intervin pentru salvarea unui barbat surprins de un mal de pamant intr-o fantana de mare adancime din localitatea Berezeni. continuă pe Adevărul

Prapad in Banat: Zeci de case au fost inundate, iar pompierii au intervenit de urgenta pentru salvarea oamenilor (VIDEO)

Vremea rea a facut prapad in Banat. Dupa o ploaie torentiala zeci de case din localitatile judetului Caras Severin au fost pur si simplu inecate de apele care s-au scurs de pe versantii.

Ministrii de Finante din zona euro si-au exprimat speranta ca, in iunie, se va ajunge la un acord pentru salvarea Greciei

Ministrii de Finante din zona euro nu au ajuns, luni, la un acord cu Fondul Monetar International privind o restructurare a datoriei Greciei si nici nu au eliberat o noua transa de imprumut pentru autoritatile de la Atena.

Un barbat din Vaslui a fost surprins de un mal de pamant intr-o fantana, la 12 metri adancime

Angajatul unei firme de constructii a fost scos in stare critica, vineri dupa-amiaza, de catre un echipaj de pompieri, dintr-o fantana din localitatea Berezeni. Barbatul a fost surprins de un.

Artego si-a rascumparat 4,01% din actiuni, pentru 2,79 milioane de lei

Artego Targu Jiu ARTE) si-a rascumparat 399. 062 actiuni proprii 4,01% din capitalul social), la pretul de 7 lei/actiune, oferta publica initiata de companie fiind inchisa, in sedinta bursiera de ieri.

AnTanTe! Hip hop cu versuri din melodii pentru copii, marca Micutzu (VIDEO)

Cosmin Nedelcu, cunsocut publicului ca Micutzu de la stand-up, face furori pe Internet cu o melodie hip-hop cu versuri pentru copii. AnTanTE a fost lansata miercuri, avand in.

Loredana Groza, vacanta de lux! Cati bani a scos din buzunar pentru distractie - VIDEO

Loredana Groza si-a luat o binemeritata vacanta. Artista a ales ca destinatie un oras din India. Cel mai probabil, Loredana a scos din buzunar 5. 000 de euro pentru aceasta vacanta. Cum s-a distrat.

Se pregateste lansarea partidului care sa loveasca puternic in Dragnea si Tariceanu: Un fost ministru si-a dat demisia din ALDE pentru a se alia Daniel Constantin si Ponta (VIDEO)

Scena politica e pe cale sa se schimbe. Victor Ponta se intoarce si isi face partid cu Daniel Constatin, mazilit din ALDE, si cu europarlamentarul Laurentiu Rebega. Potrivi jurnalistilor de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )