Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interventie pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie din Masivul Bucegi

Hotnews Hotnews,
 Interventie pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie din Masivul Bucegi

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Interventie pentru recuperarea unui turist cazut pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Barbatul a reusit sa iasa singur din rapa

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, transmite Mediafax. UPDATE: Salvamontistii l-au condus in siguranta pana in statiunea Busteni pe turistul cazut, barbatul reusind sa iasa singur din rapa.

Interventie pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie din Bucegi

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi.

Busteni: Salvamontistii intervin pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, informeaza Mediafax. Cei doi turisti, tata si.

Interventie pentru salvarea unui turist cazut intr-o rapa din Masivul Bucegi

Interventie pentru salvarea unui turist care a cazut intr-o rapa de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Acesta a reusit sa iasa singur din prapastie inainte ca salvamontistii sa ajunga la el, insa nu a anuntat echipa de salvatori montani despre acest fapt.

Un turist a CAZUT intr-o prapastie din Masivul Bucegi. Salvamontistii intervin la aceasta ora pentru salvarea sa

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Doi turisti, tata si fiu, au urcat pe munte,.

Un turist a CAZUT intr-o prapastie din Masivul Bucegi. Salvamontistii intervin pentru salvarea sa

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Doi turisti, tata si fiu, au urcat pe munte,.

Un turist a CAZUT intr-o prapastie din Masivul Bucegi

Update 18. 47 - Salvamontistii l-au condus in siguranta pana in statiunea Busteni pe turistul cazut, sambata dupa-amiaza, intr-o prapastie de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, barbatul reusind.

Busteni: Turistul cazut intr-o prapastie din Masivul Bucegi, condus in siguranta pana in statiune

30 Turistul cazut, sambata dupa-amiaza, intr-o prapastie de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, a fost condus in siguranta pana in statiunea Busteni de catre salvamontisti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )