Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un turist a CAZUT intr-o prapastie din Masivul Bucegi. Salvamontistii intervin la aceasta ora pentru salvarea sa

Antena3 Antena3,
Un turist a CAZUT intr-o prapastie din Masivul Bucegi. Salvamontistii intervin la aceasta ora pentru salvarea sa

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Doi turisti, tata si fiu, au urcat pe munte,. continuă pe Antena3

Un turist a CAZUT intr-o prapastie din Masivul Bucegi. Salvamontistii intervin pentru salvarea sa

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Doi turisti, tata si fiu, au urcat pe munte,.

Un turist a CAZUT intr-o prapastie din Masivul Bucegi

Update 18. 47 - Salvamontistii l-au condus in siguranta pana in statiunea Busteni pe turistul cazut, sambata dupa-amiaza, intr-o prapastie de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, barbatul reusind.

Interventie pentru salvarea unui turist cazut intr-o rapa din Masivul Bucegi

Interventie pentru salvarea unui turist care a cazut intr-o rapa de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Acesta a reusit sa iasa singur din prapastie inainte ca salvamontistii sa ajunga la el, insa nu a anuntat echipa de salvatori montani despre acest fapt.

Busteni: Turistul cazut intr-o prapastie din Masivul Bucegi, condus in siguranta pana in statiune

30 Turistul cazut, sambata dupa-amiaza, intr-o prapastie de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, a fost condus in siguranta pana in statiunea Busteni de catre salvamontisti.

Interventie pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie din Masivul Bucegi

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, transmite Mediafax.

Interventie pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie din Bucegi

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi.

Busteni: Salvamontistii intervin pentru recuperarea unui turist cazut intr-o prapastie

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, informeaza Mediafax. Cei doi turisti, tata si.

UPDATE Interventie pentru recuperarea unui turist cazut pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi. Barbatul a reusit sa iasa singur din rapa

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, transmite Mediafax. UPDATE: Salvamontistii l-au condus in siguranta pana in statiunea Busteni pe turistul cazut, barbatul reusind sa iasa singur din rapa.

Atac cu focuri de arma, intr-un apartament din Pitesti, in noaptea de Revelion

Un atac cu focuri de arma a avut loc in noaptea de Revelion intr-un apartament din Pitesti. Nu au fost persoane ranite in incident, precizeaza autoritatile. Politistii au deschis un dosar penal pentru.

O fetita romanca in varsta de doua luni a murit in bratele mamei sale, intr-o gara din Franta

O fetita romanca in varsta de doua luni a murit, joi, in bratele mamei sale, in zona Garii Flandres din orasul francez Lille, scrie lavoixdunord. fr. Medicii sositi la fata locului au incercat fara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )