Libnet.ro
UNICEF

10:00

INTERVIU Buzoianu, presedintele CSA, aproape de a fi inlaturat din functie: Am deranjat un sistem de lucru incorect care s-a dezvoltat si incearca sa se mentina in piata asigurarilor fata de unele societati

Hotnews Hotnews,
INTERVIU Buzoianu, presedintele CSA, aproape de a fi inlaturat din functie: Am deranjat un sistem de lucru incorect care s-a dezvoltat si incearca sa se mentina in piata asigurarilor fata de unele societati

Constantin Buzoianu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, o autoritate care arbitreaza o piata cu afaceri anuale de peste doua miliarde euro, este pe cale sa fie revocat din functie, dupa ce ieri Comisiile reunite de buget-finante ale Parlamentului au decis sa propuna plenului reunit revocarea acestuia din functie, potrivit Mediafax. Intr-un interviu pentru HotNews. ro, Buzoianu declara ca: Mi-au investigat tot trecutul, familia si prezentul si acum vor sa-mi hotarasca si viitorul. Mi-au scris si pe casa, pe garduri. Am deranjat un sistem de lucru incorect care s-a dezvoltat si incearca sa se mentina in piata asigurarilor fata de unele societati. Vezi atasat, ce i se reproseaza acestuia in raportul Comisiei pentru Cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii din Camera Deputatilor. Sorin Buzoianu, fiul presedintelui CSA, neaga ca ar fi actionar in societati active in domeniul asigurarilor. continuă pe Hotnews

Constantin Buzoianu, presedintele CSA: Voi fi revocat din functie

Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Constantin Buzoianu, a declarat ca va fi revocat din functie si sustine ca piata asigurarilor se confrunta cu probleme grave, care, in cazul producerii unui cutremur puternic, ar face ca scandalul FNI sa para un mic accident, relateza sursele de presa.

Parlamentul l-a revocat din functie pe Constantin Buzoianu, presedintele CSA

UPDATE: Parlamentul a decis astazi revocarea lui Constantin Buzoianu din functia de presedinte a Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. --- Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Constantin Buzoianu, a declarat ca va fi revocat din functie si sustine ca piata asigurarilor se confrunta cu probleme grave, care, in cazul producerii unui cutremur puternic, ar face ca scandalul FNI sa para un mic accident, relateza sursele de presa.

Constantin Buzoianu, seful CSA: Din punctul meu de vedere nu exista un temei legal intemeiat sa fiu destituit/Ce spune Legea

Din punctul meu de vedere nu exista un temei legal intemeiat sa fiu destituit, pentru ca acele asa zise abateri grave n. a din raportul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor) sunt de fapt niste enumerari de pareri ale unei Comisii sau mai exact al unui membru al unei Comisii care nu are calificarea sa faca acele aprecieri, a declarat pentru HotNews. ro Constantin Buzoianu, presedintele CSA a carui destituire se discuta marti in Parlament. Acele aprecieri se refera la intreaga activitate a CSA, a Consiliului CSA si nicidecum la activitatea presedintelui, a spus Buzoianu.

Seful CSA, Constantin Buzoianu, REVOCAT din functie. ...

Seful CSA, Constantin Buzoianu, a fost revocat din functie de catre Parlament in sedinta de plen de marti, transmite Realitatea TV. Buzoianu a ocupat functia de sef CSA timp de un un. Tot marti, Claudiu Saftoiu a fost validat in functia de presedinte director-general al TVR. Potrivit Mediafax, el a fost validat de plenul Parlamentului, in functia de presedinte director general al SRTv cu 219 voturi pentru si sapte voturi impotriva. Senatorii si deputatii si-au exprimat optiunea prin vot .

UPDATE Revocarea din functie a sefului CSA ar putea fi hotarata marti de Parlament.

UPDATE: Revocarea din functie a presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Constantin Buzoianu, ar putea fi hotarata, marti, de plenul Parlamentului, dupa ce majoritatea membrilor Birourilor permanente unite au decis ca acest punct sa fie introdus pe ordinea de zi a sedintei, informeaza Mediafax. Liderul grupului UDMR din Senat, Fekete-Szabo Andras-Levente, a precizat ca aceasta decizie a fost luata in urma unui raport intocmit de Comisiile pentru buget-finante, document .

Constantin Buzoianu: Voi fi revocat din functie

Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Constantin Buzoianu, a declarat ca va fi revocat din functie si sustine ca piata asigurarilor se confrunta cu probleme grave, care, in cazul producerii unui cutremur puternic, ar face ca scandalul FNI sa para un mic accident, relateza sursele de presa.

Seful Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor: Voi fi revocat din functie. ...

Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Constantin Buzoianu, a declarat ca va fi revocat din functie si sustine ca piata asigurarilor se confrunta cu probleme grave, care, in cazul producerii unui cutremur puternic, ar face ca scandalul FNI sa para un mic accident, informeaza Mediafax. Astazi, in sedinta celor doua comisii de buget-finante ale Parlamentului, am fost invitat sa particip la analizarea unui raport intocmit de Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )