Libnet.ro
UNICEF

05:00

Intesa Sanpaolo Romania a trecut pe profit in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Intesa Sanpaolo Romania a trecut pe profit in primul trimestru

Intesa Sanpaolo Romania obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de patru milioane lei, comparativ cu o pierdere de 64,5 milioane lei inregistrata in primul trimestru al anului trecut, informeaza un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

BCC anunta un profit net in crestere cu 74,8% in primul trimestru

Banca Comerciala Carpatica BCC) a obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit brut de 17 milioane lei, in crestere cu 99% comparativ cu rezultatul brut obtinut in primul trimestru din 2012 de 8,5 milioane lei, arata un comunicat remis Bursei de Valori de Bucuresti.

Vezi ce profit a inregistrat grupul MOL in Romania in primul trimestru al anului 2013.

Grupul MOL a inregistrat, in primele trei luni din 2013, un rezultat operational EBITDA CCS - excluzand elementele speciale si fluctuatiile de preturi) de 141 miliarde forinti, ceea ce reprezinta o imbunatatire de 2% fata de aceeasi perioada a anului precedent. In cazul Romaniei, vanzarile de carburanti au crescut in primul trimestru cu 5% comparativ cu perioada similara a anului anterior, de la 101 mii tone la 106 mii tone, determinand majorarea cotei de piata la peste 13%. Citeste si MOL .

Profitul Petrom a scazut in primul trimestru al anului

Profitul EBIT inainte de plata dobanzilor si taxelor) inregistrat de OMV Petrom a scazut in primul trimestru din 2012 cu 12%, la 1,58 miliarde lei, comparativ cu aceeasi perioada a anunului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei transmis BVB. De asemenea, profitul EBIT CCA costul curent de achizitionare) excluzand elementele speciale s-a redus cu 4%, la 1,57 miliarde de lei. Potrivit documentului aceasta scadere a fost influentata de campaniile seismice intensive din Marea Neagra. Pe de alta parte, profitul net CCA atribuibil actionarilor excluzand elementele speciale a crescut cu 5%, la 1,32 miliarde lei.

Avans al depozitelor si creditelor de consum la Alpha Bank Romania

Depozitele Alpha Bank in Romania au avansat in primul trimestru cu 12% fata de perioada similara din 2012, la 1,35 miliarde de euro, creditele de consum urcand cu 47,8%, la 344 milioane de euro, potrivit rezultatelor anuntate, vineri, de banca elena.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )