Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitul Petrom a scazut in primul trimestru al anului

Hotnews Hotnews,
Profitul Petrom a scazut in primul trimestru al anului

Profitul EBIT inainte de plata dobanzilor si taxelor) inregistrat de OMV Petrom a scazut in primul trimestru din 2012 cu 12%, la 1,58 miliarde lei, comparativ cu aceeasi perioada a anunului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei transmis BVB. De asemenea, profitul EBIT CCA costul curent de achizitionare) excluzand elementele speciale s-a redus cu 4%, la 1,57 miliarde de lei. Potrivit documentului aceasta scadere a fost influentata de campaniile seismice intensive din Marea Neagra. Pe de alta parte, profitul net CCA atribuibil actionarilor excluzand elementele speciale a crescut cu 5%, la 1,32 miliarde lei. continuă pe Hotnews

Vezi ce profit a inregistrat grupul MOL in Romania in primul trimestru al anului 2013.

Grupul MOL a inregistrat, in primele trei luni din 2013, un rezultat operational EBITDA CCS - excluzand elementele speciale si fluctuatiile de preturi) de 141 miliarde forinti, ceea ce reprezinta o imbunatatire de 2% fata de aceeasi perioada a anului precedent. In cazul Romaniei, vanzarile de carburanti au crescut in primul trimestru cu 5% comparativ cu perioada similara a anului anterior, de la 101 mii tone la 106 mii tone, determinand majorarea cotei de piata la peste 13%. Citeste si MOL .

Intesa Sanpaolo Romania a trecut pe profit in primul trimestru

Intesa Sanpaolo Romania obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de patru milioane lei, comparativ cu o pierdere de 64,5 milioane lei inregistrata in primul trimestru al anului trecut, informeaza un comunicat de presa.

BCC anunta un profit net in crestere cu 74,8% in primul trimestru

Banca Comerciala Carpatica BCC) a obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit brut de 17 milioane lei, in crestere cu 99% comparativ cu rezultatul brut obtinut in primul trimestru din 2012 de 8,5 milioane lei, arata un comunicat remis Bursei de Valori de Bucuresti.

Profit in scadere cu 15% pentru Petrom

Profitul EBIT inainte de plata dobanzilor si taxelor) al Petrom in primul trimestru al anului a fost raport la 1,5 miliarde de lei, in scadere cu 12% fata de perioada similiara a anului trecut 1,7 miliarde lei).

Profit in scadere cu 12% pentru Petrom

Profitul EBIT inainte de plata dobanzilor si taxelor) al Petrom in primul trimestru al anului a fost raport la 1,5 miliarde de lei, in scadere cu 12% fata de perioada similiara a anului trecut 1,7 miliarde lei).

Mediul de business Afacerile din industrie au scazut in martie 2013 fata de martie 2012. Pe primul trimestru se mentin insa pe crestere

Cifra de afaceri din industrie, unul din cei 4 indicatori pe termen scurt utilizat pentru caracterizarea situatiei economice, a scazut in martie 2013 fata de martie 2012, dar a crescut fata de februarie, potrivit datelor furnizate luni de Institutul National de Statistica. La nivelul primelor 3 luni, cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut fata de trimestrul I 2012 cu 4,8%.

Castigurile UniCredit, reduse la jumatate in primul trimestru

UniCredit SpA, cea mai mare banca italiana, si-a redus la jumatate profitul in trimestrul intai din 2013, din cauza slabirii veniturilor din dobanzi si tranzactii.

Grupul MOL a inregistrat un rezultat operational de 141 miliarde forinti

Grupul MOL a inregistrat in primul trimestru al anului curent un rezultat operational de 141 miliarde forinti, reprezentand o crestere cu 2% fata de aceeasi perioada a anului precedent, conform unui comunicat de presa.

Rompetrol Rafinare a inregistrat o cifra de afaceri bruta consolidata de 884,3 milioane de dolari

Rompetrol Rafinare, companie membra a Grupului Rompetrol, a inregistrat in primul trimestru al anului, o cifra de afaceri bruta consolidata de 884,3 milioane de dolari, in scadere cu 19% fata de trimestrul intai al anului trecut, informeaza un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )