Libnet.ro
UNICEF

22:00

intrebat despre Udrea, Basescu vorbeste despre Vladimir Putin

Antena3 Antena3,
intrebat despre Udrea, Basescu vorbeste despre Vladimir Putin

Traian Basescu refuza sa vorbeasca desper problemele cu justitia ale protejatei sale. intrebat despre situatia Elenei Udrea, care asteapta astazi sa afle daca va fi eliberata din arest, Basescu. continuă pe Antena3

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Tinta lui Vladimir Putin este legata de gurile Dunarii (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent joi la sediul PMP. La iesire, fostul presedinte a afirmat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii. Fostul sef al.

Vladimir Putin, dupa intalnirea cu Matteo Renzi: Italia este un partener privilegiat al Rusiei

Italia este un partener privilegiat al Rusiei pe scena internationala, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul intrevederii cu premierul italian Matteo Renzi, de la Moscova, informeaza La.

Vladimir Putin: Asasinarea lui Boris Nemtov este o rusine pentru Rusia

Asasinarea lui Boris Nemtov este o rusine pentru Rusia, a declarat miercuri presedintele Vladimir Putin, condamnand crima comisa in apropierea Kremlinului, relateaza Associated Press. Trebuie sa acordam o.

Vladimir Putin: Extremistii folosesc tehnologii colorate impotriva Rusiei

Rusia se confrunta cu incercari ale extremistilor de a folosi tehnologii colorate, de la proteste ilegale pana la propaganda deschisa bazata pe ura, pe retelele de socializare, a declarat astazi presedintele rus Vladimir Putin, citat de.

Vladimir Putin: Uciderea lui Boris Nemtov, o tragedie cu substrat politic

Uciderea lui Boris Nemtov este o tragedie rusinoasa ce are un substrat politic, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, transmite Reuters. Nemtov, fost vicepremier, a fost impuscat.

Vladimir Putin califica uciderea lui Boris Nemtov drept o rusine si cere o atentie deosebita pentru crimele cu semnificatie politica

Presedintele rus Vladimir Putin a calificat miercuri drept o rusine asasinarea opozantului Boris Nemtov, impuscat vineri la Moscova, avertizand ca trebuie acordata cea mai mare atentie crimelor care au o semnificatie politica, potrivit AFP.

Stratfor: Vladimir Putin va continua sa mentina un control strans asupra opozitiei ruse

Presedintele rus Vladimir Putin va continua sa foloseasca strategia dezbina si cucereste pentru a mentine un control strans asupra opozitiei, dupa asasinarea opozantului Boris Nemtov si in contextul problemelor economice cu care se confrunta tara, comenteaza agentia de analiza Stratfor.

Vladimir Putin, in linie directa cu cetatenii rusi, pe fondul crizei economice si razboiului din Ucraina

Traditionala linie directa intre Vladimir Putin si cetatenii rusi ar putea avea loc la 16 aprilie, a anuntat marti publicatia rusa Kommersant, in editia electronica, conform Mediafax. Potrivit.

Documentul care il ingroapa pe Vladimir Putin. Sunt dovezi clare care arata ce se petrece in Rusia

Boris Nemtov, unul dintre liderii opozitiei ruse si dintre cei mai vocali critici ai regimului presedintelui Vladimir Putin in interiorul tarii, a fost ucis din cauza intentiei sale de a publica un raport cu.

Traian Basescu: Vladimir Putin vizeaza gurile Dunarii

Fostul presedintele Traian Basescu transmite ca un oficial US Army i-a confirmat afirmatiile din ultimele luni, cu privire la faptul ca Putin vizeaza gurile Dunarii. Venind dinspre un oficial militar, declaratia este foarte grava, sustine Basescu, iar Romania este cu adevarat in pericol.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2459 seconds )