Libnet.ro
UNICEF

00:08

Vladimir Putin califica uciderea lui Boris Nemtov drept o rusine si cere o atentie deosebita pentru crimele cu semnificatie politica

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin califica uciderea lui Boris Nemtov drept o rusine si cere o atentie deosebita pentru crimele cu semnificatie politica

Presedintele rus Vladimir Putin a calificat miercuri drept o rusine asasinarea opozantului Boris Nemtov, impuscat vineri la Moscova, avertizand ca trebuie acordata cea mai mare atentie crimelor care au o semnificatie politica, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Gari Kasparov il acuza pe Vladimir Putin ca ar fi in spatele asasinarii lui Boris Nemtov: Uciderea lui, un semn ca reprezenta o amenintare pentru cei care conduc Rusia

Gari Kasparov, unul dintre cei mai mari jucatori de sah din istorie si aliat al lui Boris Nemtov in opozitia rusa, il acuza pe presedintele rus Vladimir Putin ca s-ar afla in spatele asasinarii lui Nemtov, scrie Business Insider. Kasparov pune sub semnul intrebarii si scorurile mari de care se bucura Vladimir Putin in sondaje, el intrebandu-se: Daca intra-adevar ai 86% sustinere, de ce sa omori pe cineva ca Boris?.

Vladimir Putin: Uciderea lui Boris Nemtov, o tragedie cu substrat politic

Uciderea lui Boris Nemtov este o tragedie rusinoasa ce are un substrat politic, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, transmite Reuters. Nemtov, fost vicepremier, a fost impuscat.

Barack Obama: Uciderea lui Boris Nemtov este o dovada a deteriorarii libertatilor in Rusia

Presedintele american Barack Obama a declarat, luni, ca uciderea opozantului rus Boris Nemtov este un semn de inrautatire a climatului din Rusia, in contextul in care drepturile civile si libertatile presei sunt deja diminuate in aceasta tara, informeaza Reuters.

Boris Nemtov, interviu pentru numarul din februarie al Forbes Polonia: Vladimir Putin este paranoic si se pregateste de razboi

Politicianul Boris Nemtov, cunoscutul opozant al lui Vladimir Putin, asasinat in noaptea de vineri spre sambata in Moscova, il descria pe liderul de la Kremlin, intr-unul dintre ultimele interviuri acordate, drept paranoic, afirmand ca acesta se pregateste de razboi. Nemtov a discutat, in interviul publicat in numarul din februarie al Forbes Polonia, despre problemele economice ale Rusiei si despre potentialul dezvoltarii unei miscari nationale de protest in tara sa.

Putin condamna asasinarea opozantului sau, Boris Nemtov

Presedintele Vladimir Putin a condamnat asasinarea liderului opozitiei, Boris Nemtov, crima pe care a catalogat-o drept o rusine pentru Rusia, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin: Asasinarea lui Boris Nemtov este o rusine pentru Rusia

Asasinarea lui Boris Nemtov este o rusine pentru Rusia, a declarat miercuri presedintele Vladimir Putin, condamnand crima comisa in apropierea Kremlinului, relateaza Associated Press. Trebuie sa acordam o.

Boris Nemtov va fi inmormantat astazi. Cui i-a interzis Vladimir Putin sa mearga la funeralii

Boris Nemtov, criticul aprig al lui Putin, asasinat in imediata apropiere a palatului Kremlin, va fi condus pe ultimul drum astazi. De la funeralii vor lipsi iubita sa, care se teme ca va fi tinta unui atac, dar si.

Boris Nemtov, intr-un interviu din februarie, acordat Forbes Polonia: Putin e paranoic si se pregateste de razboi

Opozantul rus Boris Nemtov, asasinat vineri noapte la Kremlin, declara in februarie, intr-un interviu pentru Forbes Polonia, ca Vladimir Putin este paranoic si se pregateste de razboi. Totodata, politicianul rus a discutat cu jurnalistii polonezi despre problemele financiare ale Moscovei si despre posibilitatea dezvoltarii unei miscari nationale de protest in Rusia.

Cine l-a ucis, totusi, pe Boris Nemtov: CIA sau Putin?

Dupa asasinarea lui Nemtov, slaba opozitie rusa a devenit si mai slaba, iar Vladimir Putin a devenit si mai puternic. Din punctul de vedere al mesajului, public nu este nici o indoiala cui ii serveste acest asasinat politic.

Camerele de supraveghere din zona in care a fost asasinat Boris Nemtov erau dezactivate: Autoritatile nu au niciun indiciu pentru gasirea vinovatului

Primele informatii din ancheta asupra mortii lui Boris Nemtov dau apa la moara celor care il acuza pe Vladimir Putin. Asta pentru ca multe dintre camerele de supraveghere din zona unde a fost ucis Nemtov erau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )