Libnet.ro
UNICEF

13:00

Inundatii in Argentina si Peru. Doua persoane au murit si peste 5.000 sunt evacuate

Antena3 Antena3,
Inundatii in Argentina si Peru. Doua persoane au murit si peste 5.000 sunt evacuate

Cel putin doua persoane au murit si peste 5. 000 au fost evacuate, dupa doua zile de ploi abundente urmate de inundatii, la Buenos Aires si in alte orase din Argentina. Furtuna nu a contenit mai bine de 40 de ore. continuă pe Antena3

Doua persoane au murit in urma inundatiilor din Argentina

Doua persoane au murit si alte 2. 400 au fost evacuate in Argentina in urma unor inundatii care au afectat si capitala Buenos Aires. A cazut in trei zile o cantitate de apa cat pentru toata luna, iar sistemul.

Dosar penal pentru doua persoane din Alba Iulia, mama si fiu, acuzate de contrabanda cu tigari

Politistii din Alba Iulia au deschis dosar penal pe numele a doua persoane, mama si fiu, din oras, cercetati pentru contrabanda cu tigari. Oamenii legii au facut vineri patru perchezitii, in urma carora au confiscat peste 2000 de tigarete de contrabanda.

O masina a Consiliului Judetean, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

In urma cu cateva minute, o masina a Consiliului Judetean a fost implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au fost transportate de urgenta la spital.

UPDATE O masina a Consiliului Judetean, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

In urma cu cateva minute, o masina a Consiliului Judetean a fost implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au fost transportate de urgenta la spital.

Barbatul din Alba Iulia care a incendiat un bar si a ranit grav doua persoane, condamnat la inchisoare cu suspendare

Un tanar din Alba Iulia care a dat foc unui bar din oras ranind grav doua persoane a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere. Marius Horea Truta a fost eliberat dupa aproape opt luni de arest preventiv.

Decizie bizara a Justitiei egiptene. Opt barbati au fost condamnati la inchisoare pentru ca ar fi participat la o nunta intre doua persoane de acelasi sex

O instanta din Egipt a condamnat opt barbati la trei ani de inchisoare fiind acuzati de faptul ca ar fi aparut intr-o inregistrare video a unei nunti intre doua persoane de acelasi sex, potrivit BBC.

Constructia a doua noi poduri peste Dunare va incepe pana in 2017

Constructia celor doua noi poduri peste Dunare, Silistra - Calarasi si Nikopol - Turnu Magurele, va incepe pana in 2017, a anuntat vineri ministrul bulgar al Transporturilor, Nikolina Angelkova, transmite Novinite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )