Libnet.ro
UNICEF

16:30

Inundatii MASIVE in Japonia. Cel putin 22 de persoane, disparute

România Liberă România Liberă,
Inundatii MASIVE in Japonia. Cel putin 22 de persoane, disparute

Cel putin 22 de persoane sunt disparute, un om a murit si alti 27 sunt raniti, din cauza inundatiilor grave din estul Japoniei, au anuntat autoritatile locale. continuă pe România Liberă

Dezastru natural in Japonia. Taifunul Etau a facut prapad: Cel putin 22 de persoane sunt date disparute

Operatiunile de salvare continua vineri in estul Japoniei, unde s-au inregistrat inundatii grave in ultimele zile soldate cu cel putin 22 de persoane disparute, relateaza agentia EFE, citata de.

Japonia, cuprinsa de ape: Cel putin 22 de persoane sunt date disparute in urma inundatiilor

Operatiunilile de salvare continua si vineri in zona de est a Japoniei, inghitita de ape in urma ploilor abundende din ultimele zile. Cel putin 22 de persoane au fost date disparute, una a murit si 27 de.

JAPONIA: Cel putin trei morti si peste 5.000 de oameni evacuati, din cauza ploilor masive

Autoritatile japoneze au anuntat vineri ca 22 de persoane sunt date disparute in orasul Joso, situat la 45 de kilometri nord-est de Tokyo, dupa ce, joi, mai multe case au fost luate de apele raului Kinugawa.

Un avion British Airways a luat foc pe pista. Cel putin 13 persoane au ajuns la spital

Un avion British Airways cu destinatia Londra-Gatwick a luat foc pe Aeroportul McCarran din Las Vegas, iar cele 172 de persoane de la bord au fost evacuate pe tobogan, relateaza BBC News online. Cel p.

VIDEO O puternica furtuna de nisip a acoperit tari din Orientul Mijlociu. Cel putin opt persoane au murit in Siria si Liban

Cel putin opt persoane au murit si alte cateva sute au fost spitalizate cu probleme respiratorii din cauza unei puternice furtuni de nisip care afecteaza mai multe tari din Orientul Mijlociu, relateaza 20minutes. fr.

VIDEO Inundatii masive in Japonia. Peste 100.000 de oameni au fost evacuati, alti 800.000 sunt sfatuiti sa-si paraseasca locuintele

Japonia este grav afectata de inundatii, mai mult de 90. 000 de oameni au fost evacuati si inca 800. 000 de oameni au fost sfatuiti sa-si paraseasca locuintele, informeaza Reuters.

Vizita lui Netanyahu la Londra: Manifestatii in fata resedintei premierului britanic din Downing Street. Cel putin doua persoane au fost arestate

Manifestanti propalestinieni si proisraelieni s-au infruntat miercuri in fata resedintei premierului britanic situata in 10 Downing Street, in ajunul unei intalniri intre David Cameron si seful guvernului.

Dezastru la Mecca. Cel putin 87 de morti dupa prabusirea unei macarale

UPDATE 21:30 Cel putin 87 de morti si 180 de raniti, scrie BBC. Cel putin 65 de persoane au murit dupa prabusirea unei macarale langa Marea Moschee din Mecca, anunta Autoritatea de Aparare Civila din Arabia .

Dezastru la Mecca. Cel putin 65 de morti dupa prabusirea unei macarale

Cel putin 65 de persoane au murit dupa prabusirea unei macarale langa Marea Moschee din Mecca, anunta Autoritatea de Aparare Civila din Arabia Saudita, citata de BBC. Alti aproximativ 80 de oameni au fost.

SUA vor primi cel putin 10.000 de refugiati sirieni

Barack Obama a dispus pregatirea unui plan pentru primirea in Statele Unite a cel putin 10. 000 de refugiati sirieni, informeaza Mediafax. Acest numar reflecta o crestere semnificativa a angajamentului Statelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2267 seconds )