Libnet.ro
UNICEF

15:00

Inundatii provocate de ploaie in Focsani si trei comune din judet

România Liberă România Liberă,
Inundatii provocate de ploaie in Focsani si trei comune din judet

Aversele de ploaie in mari cantitati au provocat, marti dupa-amiaza, in municipiul Focsani, refularea unor guri de canal, ceea ce a condus la producerea de inundatii in cartierele Valcele si Bahne, precum si pe strada Marasesti. continuă pe România Liberă

Aversele de ploaie au provocat inundatii in Focsani si trei comune din judet

Ploaia in averse puternice a provocat inundatii in municipiul Focsani. Afectate au fost cartierele Valcele si Bahne, precum si strada Marasesti, informeaza Agerpres. Cea mai afectata zona a fost cea din.

Aversele de ploaie au provocat inundatii in Focsani si trei comune din judet

Aversele de ploaie in mari cantitati au provocat, marti dupa-amiaza, in municipiul Focsani, refularea unor guri de canal, fapt ce a condus la producerea de inundatii in cartierele Valcele si Bahne, precum.

Trei matematicieni din Statele Unite ale Americii au descoperit o noua forma pentagonala

Jennifer McLoud-Mann, impreuna cu sotul ei, Casey Mann, si David Von Derau - cercetatori la Universitatea Bothell din Washington - au descoperit o noua forma pentagonala dupa o pauza de 30 de ani de la ultima descoperire in ceea ce priveste aceasta problema de matematica: cate forme geometrice pot fi alaturate perfect pentru a acoperi orice suprafata plana fara a se suprapune unele peste altele si fara a lasa spatii goale?.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea de catre McDonald 's a trei restaurante din Brasov

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care McDonald 's preia trei restaurante de tip fast-food din Brasov, operate pana in prezent sub franciza, a anuntat, azi printr-un comunicat remis redactiei, autoritatea de reglementare.

Biserica cere romanilor sa faca cel putin trei copii, din care unul pentru Biserica

Mitropolitul Clujului, Salajului si Maramuresului, IPS Andrei Andreicut, ii indeamna pe romani sa aiba cel putin trei urmasi. Afirmatia a fost facuta sambata, in fata a peste 30. 000 de oameni, la man.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )