Libnet.ro
UNICEF

08:00

Inundatiile din Galati: 39 de localitati afectate si peste 6.000 de oameni evacuati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inundatiile din Galati: 39 de localitati afectate si peste 6.000 de oameni evacuati

Peste 6. 000 de persoane au fost evacuate si aproape 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 39 de localitati din judetul Galati, releva un nou bilant provizoriu prezentat la Comitetul Judetean pentru Situatii de. continuă pe Wall-Street Ro

Bilantul inundatiilor din Galati: 39 de localitati afectate, 9 persoane au murit, peste 6.000 de oameni evacuati

Peste 6. 000 de persoane au fost evacuate si aproape 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 39 de localitati din judetul Galati, releva un nou bilant provizoriu prezentat la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, informeaza Mediafax. Noua persoane, printre care si o fetita de opt ani, si-au pierdut viata din cauza viiturilor.

Comandamentul pentru situatii de urgenta, convocat dupa inundatiile din Galati

Guvernul a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora 4 persoane au murit, una este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de.

Bilant dupa inundatiile din Galati: Peste 3.600 de persoane evacuate, 1.800 de case afectate

Peste 3. 600 de persoane au fost evacuate si peste 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 34 de localitati din judetul Galati, releva un bilant provizoriu al Inspectoratului.

Dan Nica, despre inundatiile din Galati: Masa uriasa de apa s-a format intr-un interval foarte scurt

Presedintele PSD Galati, Dan Nica, a facut o serie de comentarii referitoare la proportiile inundatiilor din Tulcea. Fostul ministru de Interne a declarat ca masa uriasa de apa s-a format intr-un interval fo.

Inundatiile din Galati: 350 de case din Slobozia Conachi si Cuza Voda au fost inundate, ...

Potrivit autoritatilor locale, in Slobozia Conachi au fost evacuate aproximativ 250 de case, alte o suta de locuinte fiind inundate in localitatea Cuza Voda, primarul uneia dintre cele doua comune declarand ca oamenii au fost evacuati inca din cursul zilei de vineri cu ajutorul militarilor, in conditiile in care unii batrani nu voiau sa plece din locuinte, informeaza Mediafax. In Slobozia Conachi au fost inundate aproximativ 250 de case. Paraul Suhurlui traverseaza centrul comunei Slobozia .

Lista scolilor din Galati care sunt afectate de inundatii si care nu se vor deschide luni, in prima zi de scoala

Cinci scoli din judetul Galati nu isi vor putea primi elevii luni, 16 septembrie, din cauza avariilor produse de inundatii, anunta Ministerul Educatiei Nationale intr-un comunicat remis HotNews. ro. In scolile afectate de ploile torentiale, cladirile au fost inundate, iar instalatiile electrice distruse.

Bilantul inundatiilor de la Galati: 34 de localitati afectate si peste 3.600 de oameni evacuati

Peste 3. 600 de persoane au fost evacuate si peste 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 34 de localitati din judetul Galati, releva un bilant provizoriu al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati.

Bilantul inundatiilor: 34 de localitati afectate, peste 3.600 de oameni evacuati. Ministrul de Interne le-a promis ajutoare pentru refacerea caselor

Peste 3. 600 de persoane au fost evacuate si peste 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 34 de localitati din judetul Galati, releva un bilant provizoriu al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati. Ministrul de Interne, Radu Stroe, le-a promis localnicilor afectati de inundatii ajutoate pentru refacerea caselor.

Premierul Ponta a convocat comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati

Premierul Victor Ponta a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora cinci persoane, intre care un copil, si-au pierdut viata, o alta este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de oameni au fost evacuati.

Bilant: 34 de localitati afectate si peste 3.600 de oameni evacuati, dupa inundatiile din ultimele zile

Peste 3. 600 de persoane au fost evacuate si peste 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 34 de localitati din judetul Galati, releva un bilant provizoriu al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )