Libnet.ro
UNICEF

14:31

Invazie de sobolani mutanti in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Invazie de sobolani mutanti in Marea Britanie

Inundatiile care au facut ravagii in Marea Britanie le-au creat britanicilor numeroase probleme. Din cauza cantitatilor mari de apa care au inundat pamantul, casele oamenilor sunt acum invadate de sobolani care. continuă pe Antena3

Invazia imigrantilor romani in Marea Britanie: un singur muncitor a aterizat in Regat pe 1 ianuarie

Presa britanica a preconizat un aflux major de bulgari si romani, dar se pare ca a gasit doar unul singur, si anume Victor Spirescu, care a venit pe 1 ianuarie sa munceasca in Marea Britanie si care a devenit intre timp o adevarata.

Cameron vrea sa impuna UE limitarea accesului muncitorilor romani in Marea Britanie.

Premierul David Cameron a declarat, intr-un interviu pentru BBC, ca intentioneaza sa execite presiuni la Bruxelles pentru a limita accesul muncitorilor din Europa in Marea Britanie si ca va transforma reducerea imigratiei intr-o prioritate a renegocierii relatiei cu UE, relateaza Mediafax. Cameron a afirmat ca Marea Britanie trebuie sa schimbe modul in care imigrantii pot solicita beneficii sociale si, in acelasi timp, sa limiteze numarul celor care vin in cautarea unui loc de munca, teme .

Daily Mail: Vamesii maghiari cer mita romanilor care vor sa ajunga in Marea Britanie

Publicatia britanica The Daily Mail pare sa mai renunte la critica dura a imigrantilor romani care doresc sa ajunga in Albion, prezentand de curand un articol despre conditiile pe care acestia sunt nevoiti sa le suporte in autocarele ce au ca destinatie Marea Britanie.

Marea Britanie: Greva a unor avocati pentru a denunta reducerile bugetare

Sute de avocati penalisti britanici au organizat, ieri, o greva pentru a denunta reducerile bugetare pe care guvernul intentioneaza sa le aplice bugetului de ajutor jurisdictional, paralizand pentru scurt timp tribunalele penale din Marea Britanie, relateaza AFP.

Romania si Marea Britanie, cele mai afectate de malware de pe Yahoo

Unele reclame de pe site-urile europene Yahoo au raspandit, saptamana trecuta, un atac de tip malware care este posibil sa fi afectat mii de utilizatori, in special din tara noastra, Marea Britanie si Franta, a anuntat compania, citata de Reuters.

Romania si Marea Britanie au fost tarile cu cele mai multe computere afectate de un nou atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Yahoo! a fost victima unui atac informatic timp de mai multe zile la finalul lui 2013 si inceputul acestui an, iar ca urmare sute de mii de useri care au intrat pe site ar fi fost expusi unor virusi, cele mai multe computere afectate fiind in Romania, Marea Britanie si Franta, arata datele companiei olandeze Fox IT. Hackerii au profitat de vulnerabilitati din serverele de advertising ale Yahoo! si atacul a incetat, insa a avut o motivatie financiara si ridica un semnal de alarma si asupra limbajului Java, scrie Washington Post.

Marea Britanie trebuie sa taie cheltuielile cu 41 miliarde dolari, dupa alegeri

Marea Britanie trebuie sa-si diminueze cheltuielile cu 25 de miliarde lire sterline 41 de miliarde dolari) dupa alegerile de anul viitor, pentru reducerea imprumuturilor, a anuntat ieri ministrul de finante de la Londra, George Osborne.

Marea Britanie trebuie sa-si reduca cheltuielile cu 41 de miliarde de dolari

Marea Britanie trebuie sa-si taie cheltuielile cu 25 miliarde de lire sterline 41 miliarde de dolari) dupa alegerile de anul viitor, pentru a-si reduce imprumuturile, a declarat, astazi, ministrul de Finante, George Osborne, relateaza Reuters.

Muncitorul roman, venit in Marea Britanie pe 1 ianuarie, a ajuns celebru.

Unicul muncitor imigrant roman, venit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, a ajuns celebru. Victor Spirescu 30 de ani) este asaltat de ziaristi pentru a da interviuri. Purtand un fes bej tras pana peste ochi si o barba rara, tanarul a avut surpriza ca, la debarcarea pe aeroportul Luton, in nordul Londrei, sa fie primit de o mare de camere de luat vederi si doi parlamentari, in ziua anularii restrictiilor impuse muncitorilor din tara sa si din Bulgaria, arata .

Pretul locuintelor din Marea Britanie, la un nou maxim: cea mai mare crestere din ultimii 8 ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat anul trecut o crestere de 8,4%, cea mai mare dupa 2006, sustinute de intensificarea peste asteptarile analistilor a operatiunilor de creditare a achizitiilor imobiliare, relateaza Bloomberg,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )