Libnet.ro
UNICEF

06:00

Inventia unui licean din Constanta: tumori diagnosticate printr-un simplu click, fara biopsie

Adevărul Adevărul,
Inventia unui licean din Constanta: tumori diagnosticate printr-un simplu click, fara biopsie

Dragos Serban, elev in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Constanta, a pornit de la experienta personala, prin care a trecut la 15 ani, si a creat un sistem informatic care permite diagnosticarea naturii unei tumori in doar cateva secunde. continuă pe Adevărul

Inventia unui licean din Constanta: Tumori diagnosticate printr-un simplu click, fara biopsie. Ideea i-a venit din propria experienta

Un elev din Constanta a creat un un sistem informatic care permite diagnosticarea naturii unei tumori in doar cateva secunde. Ideea a pornit de la experienta personala, prin care a trecut la varsta de 15 ani.

Primarii din Constanta cer salarii mai mari pentru functionari

Primarita din Cumpana, Mariana Gaju, cere, in calitate de presedinte al Filialei Judetene Constanta a Asociatiei Comunelor din Romania, cresterea salariilor intregului personal din administratia publica locala.

Suedia: Alerta la sediul unui ziar din cauza unui pachet suspect

Un colet suspect a fost trimis miercuri in localitatea suedeza orebro unui ziar local care a publicat anterior caricaturi cu profetul Mahomed ale lui Lars Vilks, gazda dezbaterii vizate de atacul armat comis la Copenhaga sambata dupa-amiaza, relateaza Mediafax.

Volksbank castiga in tribunal o lupta pe conversia unui credit din franci elvetieni in lei

Volksbank Romania a castigat un proces privind conversia creditului din franci elventieni CHF) in lei RON) la cursul istoric, Judecatoria Miercurea Ciuc motivand ca cererea clientului privind conversia creditului din CHF in RON la cursul valutar din.

Povestea bibliotecarei care parcurge saptamanal 7 km pe jos, pentru ca elevii unui sat din Apuseni sa aiba acces la lectura

Intr-o lume in care lectura este pretuita tot mai putin, o bibliotecara din Muntii Apuseni lupta sa le insufle copiilor dragostea pentru carti. De ani de zile, parcurge cate 7 kilometri pe jos pana intr-un sat unde elevii nu au acces la o bliblioteca, dar au in schimb mult interes pentru lumile fermecate ascunse in paginile volumelor. Impreuna cu femeia, descopera povesti care le stimuleaza inteligenta si imaginatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )