Libnet.ro
UNICEF

00:07

Investigatii la clubul CFR Cluj: Procurorii DIICOT verifica transferurile jucatorilor Lacina Traore si Mikael Dorsin

B1 B1,
Investigatii la clubul CFR Cluj: Procurorii DIICOT verifica transferurile jucatorilor Lacina Traore si Mikael Dorsin

Probleme cu legea si la clubul de fotbal CFR Cluj. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT au solicitat informatii cu privire la transferul jucatorilor Lacina Traore si Mikael Dorsin la echipe din. continuă pe B1

Garda Financiara ancheteaza CFR Cluj

Reprezentanti ai Garzii Financiare Cluj au facut verificari la clubul de fotbal CFR Cluj, afirma surse judiciare, care mentioneaza ca acestea au vizat transferuri ale unor jucatori, dar si alte activitati financiare ale clubului.

Soc pozitiv pentru CFR Cluj.

Plecarea lui Ioan Andone de pe banca tehnica a celor de la CFR Cluj a fost socul de care campioana, se pare, a avut nevoie. Ardelenii au disputat trei meciuri in Liga I de atunci si au obtinut tot atatea victorii, noua puncte care au urcat CFR-ul pe locul cinci in clasament. Ultimul succes a fost pe terenul Concordiei Chiajna, acolo unde o singura echipa a mai castigat in acest sezon, chiar vecina de cartier a CFR-ului, Universitatea Cluj. Rui Pedro si Moudou Sougou au adus a saptea victorie .

CFR Cluj face primul transfer pentru 2013

Cu gandul la primavara europeana, CFR Cluj incepe deja sa intareasca din timp echipa prin aducerea unui atacant cu nume.

Rasturnare de situatie: CFR Cluj, cercetata pentru dare de mita in cazul Valiza

Dupa ce Gigi Becali a fost scos nevinovat din cazul Valiza, din dosar s-a disjuns intr-un nou caz, in care principalii suspecti pentru dare de mita sunt oficialii clubului CFR Cluj, care ar fi incercat sa cumpere meciul cu Universitatea din luna mai a anului 2008.

Procurorii DIICOT efectueaza perchezitii la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, in cazul unor transferuri de jucatori

Procurorii DIICOTefectueaza perchezitii la Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, in legatura cu unele transferuri de jucatori afectuate de omul de afaceri Florian Walter, prejudiciul fiind estimat la 11.

Un cetatean francez, retinut de procurorii DIICOT pentru pornografie infantila pe internet

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism l-au retinut, joi, pentru 24 de ore, pe Rohee Arnaud Bertrand Raymond, cetatean francez in varsta de 32 de ani, din.

Un notar public si alti cinci sibieni acuzati de camatarie si santaj, retinuti de procurorii DIICOT

Sase sibieni, printre care si un notar public, acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, santaj, camatarie si spalare de bani, au fost retinuti luni seara, dupa mai multe ore de audieri, de catre procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Alba Iulia, pentru alte cinci persoane fiind dispusa masura obligarii de a nu parasi tara, relateaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )