Libnet.ro
UNICEF

00:07

MT investigheaza motivele pentru care disparitia planorului a fost anuntata cu intarziere

Adevărul Adevărul,
MT investigheaza motivele pentru care disparitia planorului a fost anuntata cu intarziere

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat ca Ministerul Transporturilor investigheaza motivele pentru care disparitia planorului a fost anuntata cu intarziere, aparatul de zbor decoland joi la amiaza de la Ghimbav, iar autoritatile au fost anuntate dupa noua ore ca nu a revenit la baza. continuă pe Adevărul

Arafat, clarificari privind planorul disparut

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat ca Ministerul Transporturilor investigheaza motivele pentru care disparitia planorului a fost anuntata cu intarziere, relateaza Mediafax. Planorul a fost dat disparut la noua ore de la momentul in care baza a pierdut legatura cu el.

Primaria Giurgiu face ancheta, dupa ce Dorel a demolat un alt bloc decat cel pentru care avea autorizatie

Primaria Giurgiu a declansat o ancheta dupa ce o firma de constructii care are contract cu municipalitatea pentru demolarea unui bloc dezafectat a demolat un alt bloc, de asemenea nelocuit, reprezentantii firmei.

Becali nu va fi in tribune la Partizan - Steaua. Motivul HALUCINANT pentru care nu a mers la Belgrad

Gigi Becali nu se va afla in tribune la meciul Partizan - Steaua, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Patronul ros-albastrilor a invocat in motiv iesit din comun pentru a refuza sa faca deplasarea alaturi de echipa sa.

FOTO. Motivul induiosator pentru care un pui de cangur a devenit viral pe Internet

O imagine care surprinde un pui de cangur in timp ce imbratisa un ursulet de plus a devenit virala pe retele de socializare. Doodlebug este un pui de cangur orfan. El este de nedespartit de jucaria de plus, care i-a devenit cel mai bun prieten, conform The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )