Libnet.ro
UNICEF

22:00

Investitii de peste 400 de milioane de euro in ultimii doi ani in Bistrita-Nasaud

Adevărul Adevărul,
Investitii de peste 400 de milioane de euro in ultimii doi ani in Bistrita-Nasaud

Potrivit presedintelui de Consiliu Judetean Radu Moldovan, in ultimii doi ani, in Bistrita-Nasaud au intrat nu mai putin de 400 de milioane de euro, reprezentand subventii, dar si fonduri europene dedicate investitiilor. continuă pe Adevărul

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german.

OMV Petrom a finalizat modernizarea rafinariei Petrobrazi, dupa investitii de 600 milioane de euro

Compania petroliera OMV Petrom a anuntat astazi ca a finalizat programul de modernizare a rafinariei Petrobrazi Ploiesti, dupa investitii de 600 de milioane de euro derulate in ultimii patru ani, transmit sursele de presa.

Noi extrageri la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana organizeaza, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker report istoric de peste 3,4 milioane euro la Joker. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Numerele extrase la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana a organizat, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker se inregistreaza un report istoric de peste 3,4 milioane euro. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Gabriel Oprea, MAI: Numarul interventiilor pompierilor in situatii de urgenta s-a dublat in ultimii cinci ani

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a anuntat astazi, la ceremonia organizata in Bucuresti cu ocazia Zilei Pompierilor, ca numarul interventiilor in situatii de urgenta s-a dublat in ultimii cinci ani, de la 147. 000 in 2009 la peste 300. 000 anul trecut.

Tara noastra va primi 442,5 milioane euro pentru ajutoare sociale

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a trimis Comisiei Europene Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014 - 2020, unde Romania beneficiaza de 442,5 milioane euro, potrivit unui comunicat remis, azi, redactiei.

Greva pilotilor Air France va aduce companiei pierderi de cel putin 10 milioane euro pe zi

Greva pilotilor de la Air France, care este programata sa se desfasoare pe parcursul saptamanii viitoare, va aduce pierderi cuprinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall.

Lichiditate de peste 10,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 47. 310,40 lei 10. 856,96 euro).

Subiectele zilei: Cu cat iesi mai ieftin cand cumperi de la hipermarket si nu de la magazinul din colt; Numarul pensionarilor este cel mai mic din ultimii 18 ani, dar sistemul de pensii o duce tot mai rau; Radu Mazare: Daca nu iese Ponta presedinte, sana

Cele trei argumente care demonstreaza ca romanii sunt, in general, saraci. Aproape noua milioane de ani. Atat i-ar lua unui roman obisnuit daca si-ar propune sa acumuleze toata averea celor mai bogati 500 de compatrioti. Imagini inedite cu banda hotilor de aur. Camerele de supraveghere i-au surprins in timp ce alegeau tinta urmatorului jaf. Apar noi detalii in cazul hotilor de aur urmariti cu focuri de arma de politistii din Constanta la.

Faze tari: Fructe si legume mutant la doi ani dupa dezastrul nuclear de la Fukushima; Un tanar din China nu si-a cedat locul de pe scaun unui batran si a fost batut; Un calugar budist intentioneaza sa moara prin meditatie

Baiat supraponderal transformat in fata superba de operatii estetice. Cazul despre care vorbesc acum milioane de tineri. Acesta este cazul unui transsexual din Thailanda, care nu mai aminteste absolut deloc de persoana. Directoare de banca, la agatat complet goala pe o insula pustie. O nemtoaica de 28 de ani, pe nume Clara, pana de curand directoarea unei banci, a renuntat la jobul care ii aducea bani multi si va fi trimisa pe o insula pustie din Oceanul Pacific alaturi de un barbat si o alta femeie, toti dezbracati, amandoua urmand sa-l cucereasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )