Libnet.ro
UNICEF

11:30

Investitiile in economie, declin cu 3% in 2014. Agricultura a atras cei mai putini bani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitiile in economie, declin cu 3% in 2014. Agricultura a atras cei mai putini bani

Investitiile nete in economie au inregistrat o scadere de 3,1% in 2014, pentru al treilea an consecutiv, ajungand la 65,59 miliarde lei 14,77 miliarde euro), in pofida evolutiei pozitive din trimestrul al patrulea, reducandu-se usor ponderea sumelor. continuă pe Wall-Street Ro

Investitiile in economie au scazut anul trecut cu 3,1%. Cele mai multe investitii au fost atrase de industrie

Investitiile nete realizate in economie au scazut in 2014, pentru al doilea an consecutiv, cu 3,1%, la 65,59 miliarde de lei 14,77 miliarde de euro), in pofida evolutiei pozitive din trimestrul al patrulea, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). Industria a atras 38,9% din investitii, urmata indeaproape de comert/servicii - 38,3%. Constructiile au o pondere de 15,7%, iar agricultura de 5,4%.

Raport ONU: Peste 6.000 de persoane, ucise in Ucraina, din 2014. Femeile, copiii si batranii, cei mai afectati

Peste 6. 000 de persoane au fost ucise in Ucraina de la inceputul conflictelor in aprilie 2014, iar cei mai afectati au fost femeile, copiii si batranii, potrivit unui anunt facut luni, de inaltul comisar pentru.

TOP 20 Cei mai bogati fotbalisti din lume. Cine se lupta cu Ronaldo (FOTO)

Cei mai bogati fotbalisti din lume, cu zeci sau chiar sute de milioane de euro in conturi, sunt totodata starurile celor mai puternice cluburi ale Europei. Daca pana in 2013, topul era condus de britanicul David Beckham, in ultimii doi ani locul sau a fost luat de un alt galactic.

Cei mai buni studenti din Republica Moldova n-au timp pentru intalniri romantice

Sunt inteligenti, aratosi, dorm trei ore pe noapte, au un CV impunator, cele mai bune note si prea putin timp pentru intalniri romantice. Acestia sunt cei mai buni studenti ai tarii care, pentru munca si implicarea lor civica, au fost rasplatiti cu 12. 000 de lei in cadrul unei ceremonii festive.

Grofii maghiari si evreii, cei mai bogati oameni din Alba in urma cu 100 de ani. Ce masini conduceau avutii vremurilor

Zona judetului Alba nu era una foarte bogata in perioada interbelica. Alba Iulia intrase in istorie prin Marea Unire de la 1918 si era din punct de vedere administrativ un oras de marime mica. Existau insa proprietari de castele, fabrici si comercianti care ieseau in evidenta. Cei mai multi erau fie de origine maghiara, fie evrei.

Sirienii sunt cei mai numerosi si stim de ce fug. UE se confrunta cu o problema grava

Numarul de imigranti intrati ilegal in Uniunea Europeana aproape s-a triplat in 2014 in comparatie cu 2013, a anuntat miercuri agentia europeana pentru supravegherea frontierelor Frontex, cu sediul la .

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o.

Unul dintre cei mai cautati teroristi de pe planeta a fost ARESTAT

Un american de origine somaleza de pe lista celor mai cautati teroristi a fost capturat, au anuntat serviciile de informatii somaleze. Liban Haji Mohamed a fost arestat insa nu se precizeaza cand, dar.

Lege anti-saracie ce ofera curent electric gratuit si bonuri de masa pentru cei mai saraci greci

Guvernul grec al stangii radicale a anuntat ca a transmis astazi Parlamentului primul proiect de lege din mandatul sau, proiect consacrat luptei impotriva saraciei si care prevede furnizarea gratuita de energie electrica, bonuri de masa si un ajutor pentru locuinte in cazul familiilor cele mai sarace, scrie AFP.

Primul proiect al guvernului Tsipras: Lege anti-saracie - curent electric gratuit, bonuri de masa pentru cei mai saraci greci

Guvernul grec al stangii radicale a anuntat ca a trimis luni Parlamentului consacrat luptei impotriva saraciei si care prevede furnizarea gratuita de energie electrica, bonuri de masa si un ajutor pentru locuinte in cazul familiilor cele mai sarace, scrie AFP.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )