Libnet.ro
UNICEF

20:00

Investitiile nete in economie au scazut cu 10% in trimestrul al treilea din acest an (comparat cu trimestrul al treilea din anul trecut)

Hotnews Hotnews,
 Investitiile nete in economie au scazut cu 10% in trimestrul al treilea din acest an (comparat cu trimestrul al treilea din anul trecut)

Investitiile nete in economie au scazut in trimestrul III 2013, fata de trimestrul III 2012, cu 10,0%. Cumulat, in primele 9 luni din acest an investitiile nete au scazut cu 5,5%, a anuntat marti Statistica. Potrivit aceleiasi surse, scaderile din trimetrul al treilea sunt datorate in principal utilajelor inclusiv mijloace de transport) si lucrarilor de constructii noi - contractie de 22,3%, respectiv cu 2,6%. continuă pe Hotnews

Investitiile nete in economie au scazut cu 10% in trimestrul al treilea

Investitiile nete realizate in economia nationala au scazut in trimestrul al treilea cu 10% comparativ cu perioada corespunzatoare a anului precedent, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS) remis azi redactiei.

INS: Investitiile in economie au scazut in primele noua luni cu 5,5%. Constructiile si industria conduc in top

Investitiile nete realizate in economie au scazut in primele noua luni cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 45,732 miliarde lei preturi curente, dupa un declin de 10% in trimestrul al treilea, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS).

Statistica: In trimestrul al treilea au fost date in folosinta aproape 10.000 locuinte, din care circa 6.000 in mediu rural

In trimestrul al treilea din 2013 au fost date in folosinta 9. 734 locuinte, in scadere cu 854 locuinte fata de trimestrul III 2012, au transmis marti statisticienii romani. Cele mai multe dintre ele au fost construite in mediul rural. Potrivit comunicatului INS, in perioada 1. 2013 au fost terminate 26. 593 locuinte, in scadere usoara fata de perioada corespunzatoare a anului precedent. Repartitia pe fonduri de finantare a locuintelor terminate arata ca in trimestrul al treilea a scazut atat numarul locuintelor realizate din fondurile publice, cat si al celor realizate din fondurile private.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )