Libnet.ro
UNICEF

09:30

INS: Investitiile in economie au scazut in primele noua luni cu 5,5%. Constructiile si industria conduc in top

Adevărul Adevărul,
INS: Investitiile in economie au scazut in primele noua luni cu 5,5%. Constructiile si industria conduc in top

Investitiile nete realizate in economie au scazut in primele noua luni cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 45,732 miliarde lei preturi curente, dupa un declin de 10% in trimestrul al treilea, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

INS: Peste 26.000 de locuinte au fost terminate in primele noua luni

Un numar de 26. 593 locuinte au fost terminate in primele noua luni ale anului, in scadere cu 61 locuinte, fata de perioada corespunzatoare a anului precedent, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Pierderile Alpha Bank au scazut, la noua luni, cu 34,4%

Alpha Bank a inregistrat in Romania, in primele noua luni, pierderi de 10,3 milioane de euro, in scadere cu 34,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate de banca elena.

Pierderile Alpha Bank au scazut cu 34,4%

Alpha Bank a raportat in tara noastra, in primele noua luni, pierderi de 10,3 milioane de euro, in scadere cu 34,4% fata de perioada similara a anului trecut, conform datelor publicate de banca.

Intralot a raportat un profit net de 0,5 milioane euro

Compania greceasca Intralot a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit net de 0,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Franke Romania si-a crescut cifra de afaceri cu 5%

Franke Romania si-a crescut cifra de afaceri cu 5%, in primele noua luni ale acestui an fata de perioada similara a lui 2012, dupa cum ne-au spus reprezentantii companiei, adaugand ca informatii suplimentare despre rezultatele financiare din acest an vor fi facute publice la inceputul anului viitor.

Pierderile Eurobank in Romania au scazut cu 33,6% la noua luni

Grupul bancar elen Eurobank, proprietarul Bancpost, a inregistrat in primele noua luni ale acestui an pierderi de 18,2 milioane de euro in Romania, in scadere cu 33,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate vineri de institutia financiara, citate de Mediafax.

Sosirile in unitati turistice au crescut in primele zece luni cu 2,9%

Sosirile in unitati turistice au crescut in primele zece luni cu 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar innoptarile au urcat cu 0,1%, potrivit datelor anuntate luni de Institutul National de Statistica INS), citate de Mediafax. Astfel, sosirile au insumat 6,84 milioane, iar innoptarile 16,77 milioane. Sosirile turistilor romani reprezentat 78,1% din numarul total, pondere apropiata de cea din 2012. Durata medie a sederii a fost de 2,6 zile pentr turistii romani si de 2 zile la cei straini.

Afacerile din comertul cu amanuntul, scadere usoara dupa primele 10 luni

Dupa primele 10 luni din acest an, afacerile din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) au scazut usor fata de primele 10 luni din 2012 atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 0,3%, respectiv cu 0,1%, a comunicat marti Statistica.

Pierderile Alpha Bank au scazut cu 34,4% la 9 luni

Alpha Bank a inregistrat in Romania, in primele noua luni, pierderi de 10,3 milioane de euro, in scadere cu 34,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate de banca elena, conform Mediafax .

Pierderile Alpha Bank sunt in scadere: vezi bilantul bancii

Alpha Bank a inregistrat in Romania, in primele noua luni, pierderi de 10,3 milioane de euro, in scadere cu 34,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate de banca elena, conform Mediafax .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )