Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sosirile in unitati turistice au crescut in primele zece luni cu 2,9%

Hotnews Hotnews,
 Sosirile in unitati turistice au crescut in primele zece luni cu 2,9%

Sosirile in unitati turistice au crescut in primele zece luni cu 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar innoptarile au urcat cu 0,1%, potrivit datelor anuntate luni de Institutul National de Statistica INS), citate de Mediafax. Astfel, sosirile au insumat 6,84 milioane, iar innoptarile 16,77 milioane. Sosirile turistilor romani reprezentat 78,1% din numarul total, pondere apropiata de cea din 2012. Durata medie a sederii a fost de 2,6 zile pentr turistii romani si de 2 zile la cei straini. continuă pe Hotnews

Sosirile in unitati turistice au crescut

Sosirile in unitati turistice au crescut in primele zece luni cu 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar innoptarile au urcat cu 0,1%, potrivit datelor anuntate luni de Institutul National de Statistica INS).

Procurorul Tomita Neagu, acuzat de luare de mita, eliberat dupa zece luni de arest preventiv

Fostul prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Cornetu Tomita Neagu, acuzat ca ar fi primit un teren drept mita, va fi pus in libertate dupa ce a stat aproximativ zece luni in arest preventiv. Decizia apartine Curtii Supreme care a respins luni recursul procurorilor anticoruptie fata de punerea in libertate hotarata de Curtea de Apel Bucuresti.

Peste 13.000 de persoane au muncit la negru in primele 10 luni ale anului

Peste 13. 000 de persoane au fost depistate fara contract de munca in primele 10 luni ale anului, potrivit datelor comunicate de MMFPSPV, la solicitarea Mediafax. Potrivit Ministerului Muncii, Familiei,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )