Libnet.ro
UNICEF

23:30

Investitiile straine directe au crescut cu 18% in primele cinci luni, la aproape 1,29 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Investitiile straine directe au crescut cu 18% in primele cinci luni, la aproape 1,29 miliarde de euro

Investitiile straine directe s-au ridicat in primele cinci luni la aproape 1,29 miliarde de euro, in urcare cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce in mai au fost atrase fonduri de 123 de milioane de euro, al doilea cel mai redus nivel din acest an, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

Investitiile straine directe au crescut cu 18% in primele 5 luni, la circa 1,29 miliarde euro

Investitiile straine directe s-au plasat in primele cinci luni la aproape 1,29 miliarde euro, in urcare cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce in mai au fost atrase fonduri de 123 milioane euro, al doilea cel mai redus nivel din acest.

INS: Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, ca serie bruta, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii, cu 13,8%.

Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, ca serie bruta, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor.

BNR: Investitiile straine au insumat 1,28 miliarde euro, in primele cinci luni

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au insumat 1,287 miliarde euro, in primele cinci luni ale acestui an, arata Banca Nationala a Romaniei BNR).

INS: Lucrarile de constructii au consemnat un avans de 10,2% in primele cinci luni

Volumul lucrarilor de constructii a fost mai mare cu 10,2% pe total in perioada ianuarie-mai, ca serie bruta, fiind inregistrate cresteri la lucrarile de reparatii capitale cu 18,3 %, la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 12,3% si la cele de constructii noi cu 7,9%, potrivit INS.

Piata auto a crescut cu aproape 18 procente

Piata auto a crescut in primul semestru cu 17,9%, vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale ajungand la 55. 440 unitati, in timp ce doar la autoturisme avansul a fost de 16,2%, iunie 2015 fiind cea mai.

Lucrarile de constructii au consemnat un avans de 10,2% in primele cinci luni

Volumul lucrarilor de constructii a fost mai mare cu 10,2% pe total in perioada ianuarie-mai, ca serie bruta, fiind inregistrate cresteri la lucrarile de reparatii capitale cu 18,3 %, la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 12,3% si la cele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )