Libnet.ro
UNICEF

01:06

Investitorii in outsourcing din Ucraina tatoneaza piata romaneasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitorii in outsourcing din Ucraina tatoneaza piata romaneasca

In primele luni ale acestui an, foarte multe companii care au centre de dezvoltare development) si isi externalizeaza serviciile fac outsourcing) in Ucraina si-au oprit extinderea si au inceput sa caute parteneri in tara noastra, ca sa inceapa proiecte noi si iau in calcul chiar o posibila relocare a echipelor cu proiecte in derulare, potrivit unui studiu al Tellence trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Recentele evenimente din Ucraina arata ca este nevoie de o noua strategie si o adaptare a tarilor NATO

Premierul Ponta a declarat ca recentele evenimente din Ucraina si Crimeea denota ca este nevoie de o noua strategie si o adaptare a tarilor membre NATO la ceea ce s-a intamplat si la ceea ce urmeaza sa se.

Corlatean participa, marti, la reuniunea NATO dedicata situatiei din Ucraina.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, participa, marti, la reuniunea ministrilor de Externe din NATO agenda discutiilor urmand sa fie concentrata pe situatia din Ucraina si implicatiile acestei crize pentru securitatea Aliantei si pe stadiul si perspectivele relatiilor cu Rusia, informeaza MAE, potrivit Mediafax. Programul cuprinde o reuniune si un dineu de lucru in format Aliat si patru reuniuni cu partenerii, respectiv Comisia NATO Ucraina NUC) si Comisia NATO Georgia .

Criza din Ucraina. Niciun acord intre Moscova si Washington. Discutiile continua

Liderii diplomatiei americane John Kerry si ruse Serghei Lavrov au ramas cu opinii diferite, cu privire la situatia din Ucraina, dupa mai mult de patru ore de negocieri intense la Paris , dar si-au afirmat disponibilitatea de a ajunge la un acord diplomatic in acesta criza.

Escaladarea crizei din Ucraina, o amenintare pentru economia Ciprului

Panicos Demetriades, guvernatorul Bancii Centrale a Ciprului, a declarat ieri ca orice escaladare a crizei din Ucraina reprezinta o amenintare pentru economia cipriota, adaugand ca se asteapta ca economia tari sa revina pe crestere anul viitor, potrivit Reuters.

Darth Vader, personajul din Razboiul Stelelor, candideaza la prezidentialele din Ucraina

Miliardarul Petro Porosenko, favorit in sondaje, fostul premier Iulia Timosenko si Darth Vader, personajul din Razboiul Stelelor, se afla printre candidatii la alegerile prezidentiale din Ucraina, programate pe 25 mai. Pana acum, au fost inregistrate.

George Maior, despre securitatea regionala in contextul crizei din Ucraina: Sper ca nu vom ajunge la un fel de neorazboi rece. E nevoie de o atentie sporita pe linie de contraspionaj

Directorul SRI, George Maior, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, comentand recentele evolutii din zona legate de Ucraina si Rusia, ca spera sa nu se va ajunge la un fel de neorazboi rece. seful SRI a aratat ca va trebui sa fim foarte atenti la aspecte legate de stabilitatea regionala, aspecte legate de elemente de influentare a evolutiilor din regiune prin metode specifice serviciilor de informatii, deci atentie pe linie de contraspionaj sporita.

Favoritul la alegerile prezidentiale din Ucraina indeamna Germania sa boicoteze gazul rusesc

Miliardarul ucrainean Petro Porosenko, favorit in sondajele pentru alegerile prezidentiale din 25 mai, indeamna Germania, intr-un interviu care va aparea in editia de miercuri a cotidianului Bild, sa boicoteze gazul rusesc, pentru a protesta fata de anexarea Crimeei de catre Rusia, relateaza AFP, citata de Mediafax. Uneori trebuie sa platesti pretul democratiei, a afirmat el pentru cotidianul german Bild. O boicotare a gazului rusesc ar fi o sanctiune corecta si ar pune in genunchi Rusia din punct de vedere economic, a adaugat Petro Porosenko, un om de afaceri si deputat in varsta de 48 de ani care are o avere estimata de Forbes la 1,6 miliarde de dolari.

Praga, pregatita sa ajute comunitatea cehilor din Ucraina

Praga este gata sa ajute in caz de nevoie membrii comunita and tii cehilor din Volania, care traiesc din secolul al XIX-lea in nord-vestul Ucrainei, pentru a se intoarce in and tara stramo and silor lor, a declarat sambata Ministerul Afacerilor Externe de la Praga.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )