Libnet.ro
UNICEF

15:30

Invitatul WALL-STREET 360, de astazi: Peter Barta, Fundatia Post Privatizare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Invitatul WALL-STREET 360, de astazi: Peter Barta, Fundatia Post Privatizare

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, ora 12:30, va fi director executiv, Fundatia Post Privatizare. Vom discuta despre starea IMM-urilor din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Milena Nedelcu, de la SensoDays.ro, invitata WALL-STREET 360, astazi, de la ora 12:30

Invitatii emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, ora 12:30, vor fi Milena Nedelcu, director de marketing SensoDays. ro, si Nadir Balasel, Deputy Director FAN Courier.

Nadir Balasel, Deputy Director FAN Courier, in direct la WALL-STREET 360, astazi, ora 12:30 [VIDEO]

Invitatii emisiunii WALL-STREET 360, de vineri, 3 octombrie, ora 12:30, vor fi Nadir Balasel, Deputy Director FAN Courier, si Milena Nedelcu, director de marketing Senso Days.

Saptamana IMM-urilor la WALL-STREET 360: ce surse de finantare prefera antreprenorii

Wall-Street. ro continua saptamanal proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 6-10.

Milena Nedelcu, Senso Days: Organizam Black Friday pe 21 noiembrie, cu posibilitate de prelungire

Milena Nedelcu, director de marketing SensoDays. ro, a declarat in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 ca va organiza Black Friday in data de 21 noiembrie, cu posibilitate de prelungire a evenimentului.

Kale in Romania: o afacere cu doar 10.000 de euro

Peter Barta, director executiv al Fundatiei Post Privatizare si unul dintre sustinatorii antreprenoriatului in Romania, este si proprietarul unei afaceri cu kale, o planta folosita chiar si in tratamentul cancerului in faza incipienta.

Una calda si una rece pentru IMM-urile din Romania [VIDEO]

Un aspect pozitiv care caracterizeaza ecosistemul antreprenorial romanesc este interesul in crestere al fondurilor de investitii pentru piata locala, insa un semn negativ este numarul in scadere al firmelor nou-create, afirma Peter Barta, director.

Tot ce e important pentru managerii soferi: subiectele saptamanii in industria auto

Wall-Street. ro prezinta cele mai importante subiecte din industria auto in saptamana 29 septembrie 5 octombrie, precum noutati in infrastructura, cifre care misca piata, dar si schimbari pe plan international.

Cele mai mari gafe de securitate ale Secret Service

Seria incidentelor care ameninta securitatea celui mai puternic om al planetei continua chiar si dupa demisia directoarei Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu paza presedintelui american, scrie The Wall Street Journal.

Ce afaceri au candidatii la Presedintie

Candidatii la prezidentiale au companii in domenii diverse: de la comert si agricultura, la hoteluri si media. Wall-Street. ro iti prezinta ce afaceri au candidatii la Presedintie si cum a mers business-ul acestor firme.

Samsung a platit peste 1 MLD.$ catre Microsof in 2013 pentru folosirea unor tehnologii

Samsung a platit peste 1 miliard de dolari catre Microsoft in 2013, pentru folosirea pe smartphone-urile si tabletele sale a unor tehnologii dezvoltate de gigantul american, informeaza The Wall Street Journal.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )