Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ioan Rus: Nevoia de restructurare a companiei Tarom este IMINENTA

România Liberă România Liberă,
Ioan Rus: Nevoia de restructurare a companiei Tarom este IMINENTA

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, marti, ca compania aeriana Tarom trebuie restructurata deoarece nu beneficiaza de cel mai fericit management, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ioan Rus se declara multumit de rezultatele companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor

Rezultatele financiare ale companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor MT) s-au imbunatatit considerabil in primele 9-10 luni din acest an, comparativ cu perioada similara din 2013, iar CFR-urile nu vor mai fi Cenusareasa in institutie, a declarat marti ministrul de resort, Ioan Rus.

Ioan Rus: Situatia financiara a companiilor MT s-a imbunatatit

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a anuntat marti ca rezultatele financiare ale companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor MT) s-au imbunatatit considerabil in primele 9-10 luni din acest an, iar CFR-urile nu vor mai fi Cenusareasa.

Ioan Rus: CFR-urile nu vor mai fi Cenusaresele companiilor din subordinea MT

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a apreciat, marti, ca rezultatele financiare ale companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor MT) s-au imbunatatit considerabil in primele noua-zece luni ale anului, fata de 2013, iar CFR-urile nu vor mai fi Cenusareasa in institutie, conform Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )