Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ioan Rus: Situatia financiara a companiilor MT s-a imbunatatit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ioan Rus: Situatia financiara a companiilor MT s-a imbunatatit

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a anuntat marti ca rezultatele financiare ale companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor MT) s-au imbunatatit considerabil in primele 9-10 luni din acest an, iar CFR-urile nu vor mai fi Cenusareasa. continuă pe Wall-Street Ro

Ioan Rus se declara multumit de rezultatele companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor

Rezultatele financiare ale companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor MT) s-au imbunatatit considerabil in primele 9-10 luni din acest an, comparativ cu perioada similara din 2013, iar CFR-urile nu vor mai fi Cenusareasa in institutie, a declarat marti ministrul de resort, Ioan Rus.

Ioan Rus: CFR-urile nu vor mai fi Cenusaresele companiilor din subordinea MT

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a apreciat, marti, ca rezultatele financiare ale companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor MT) s-au imbunatatit considerabil in primele noua-zece luni ale anului, fata de 2013, iar CFR-urile nu vor mai fi Cenusareasa in institutie, conform Mediafax.

Ioan Rus: Nevoia de restructurare a companiei Tarom este IMINENTA

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, marti, ca compania aeriana Tarom trebuie restructurata deoarece nu beneficiaza de cel mai fericit management, informeaza Mediafax.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )