Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ioana Basescu, cercetata penal pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani / Aceasta ar fi cerut 100.000 de lei de la o firma, bani cu care a plecat in Cuba cu concubinul sau

Hotnews Hotnews,
 Ioana Basescu, cercetata penal pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani / Aceasta ar fi cerut 100.000 de lei de la o firma, bani cu care a plecat in Cuba cu concubinul sau

Ioana Basescu este cercetata penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, intr-un dosar in care mai este cercetata si Elena Udrea, in legatura cu finantarea campaniei prezidentiale din 2009. Procurorii o acuza pe aceasta ca a cerut achitarea unei facturi electorale de catre Oil Terminal, dar a folosit banii pentru a pleca in excursie in Cuba cu concubinul sau. continuă pe Hotnews

Ioana Basescu, acuzata de instigare la spalare de bani si abuz in serviciu. Fiica fostului presedinte, sub control judiciar

Ioana Basescu este acuzata pentru instigare la splalare de bani si abuz in serviciu,intr-un dosar privind campania prezidentiala din 2009, potrivit DNA. BASESCU IOANA, notar public, fiica.

Ioana Basescu a fost pusa sub control judiciar. Acuzatiile DNA: Instigare la abuz in serviciu si la spalare de bani

Fata cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Ioana Basescu, este cercetata sub control judiciar pentru instigare la abuz in serviciu daca functionarul a urmarit obtinerea unui folos pentru sine sau pentru altul si pentru doua infractiuni de instigare la spalare de bani.

Ioana Basescu audiata la DNA intr-un dosar penal: Fostul presedinte acuza miercuri seara ca exista un grup de procurori care se va ocupa de arestarea unuia dintre copiii sai (VIDEO)

UPDATE: Conform unor surse neoficiale, Ioana Basescu ar fi suspecta de complicitate la spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu. Ioana Basescu, suspecta de complicitate la spalare de.

Ioana Basescu, sub control judiciar pentru instigare la spalare de bani intr-un dosar referitor la campania electorala pentru prezidentialele din 2009: Fiica fostului presedinte ar fi folosit banii pentru o excursie in Cuba

Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, si fostul ministru Elena Udrea au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza plati nelegale din.

Ioana Basescu la DNA: Fiica fostului presedintelui va fi audiata intr-un dosar penal

Ioana Basescu a sosit joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Fiica fostului presedinte s-a prezentat alaturi de un avocat si a refuzat sa dea declaratii. Aceasta ar putea fi audiata.

Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte, la DNA

Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie. Ioana Basescu a ajuns la DNA in jurul orei 8. 15, insotita de un avocat.

UPDATE Ioana Basescu a fost joi la DNA, unde a stat circa patru ore. Elena Udrea anunta ca este acuzata de spalare de bani intr-un dosar privind finantarea campaniei electorale din 2009.

Ioana Basescu s-a prezentat joi dimineata, putin dupa ora 8. 00, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie. Traian Basescu a sustinut miercuri seara ca a aflat ca un un mic grup de procurori se jura ca ma va face sa cer custodia copilului, unuia din nepoti, adica va aresta parintii. La DNA au venit joi si Elena Udrea si Dan Andronic. 04 Elena Udrea a declarat dupa ce a iesit de la sediul DNA ca procurorii au dispus un nou control judiciar in cazul sau si au acuzat-o de spalare de bani, intr-un dosar legat de finantarea campaniei electorale pentru prezidentialele din 2009.

Maraton de audieri bomba la DNA. Ioana Basescu, audiata aproximativ patru ore de procurori

Ioana Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu, este audiata joi dimineata la sediul DNA. Stire in curs de actualizare.

Ioana Basescu, audiata la DNA aproximativ patru ore. Fiica fostului presedinte nu a facut declaratii la plecare

Ioana Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu, este audiata joi dimineata la sediul DNA. Stire in curs de actualizare.

Ioana Basescu, Elena Udrea si Dan Andronic, audiati la DNA.Traian Basescu acuza procurorii ca vor sa-i arunce fiica dupa gratii

Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat, joi dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2418 seconds )