Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ioana Basescu, Elena Udrea si Dan Andronic, audiati la DNA.Traian Basescu acuza procurorii ca vor sa-i arunce fiica dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Ioana Basescu, Elena Udrea si Dan Andronic, audiati la DNA.Traian Basescu acuza procurorii ca vor sa-i arunce fiica dupa gratii

Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat, joi dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, sub control judiciar intr-un dosar ce vizeaza campania electorala din 2009. Ioana Basescu si Dan Andronic, audiati la DNA

Elena Udrea a ajuns, joi dimineata, la DNA, dupa ce a fost citata telefonic. Vom reveni cu amanunte.

O ambulanta SMURD a fost chemata la sediul DNA (VIDEO)

Joi a fost un periplu de la nume mari la DNA. Ioana Basescu, Elena Udrea si Dan Andronic s-au prezentat pentru a fi audiati intr-un dosar ce ar avea legatura cu finantarea campaniei electorale din.

Jurnalistul Dan Andronic, audiat la DNA

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezentat, joi dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat in calitate de martor intr-un dosar de coruptie.

Elena Udrea a venit la DNA pentru a fi audiata

Elena Udrea a venit joi la DNA, ea declarand ca a fost citata petnru a fi audiata intr-un dosar, fara a preciza despre ce cauza este vorba, conform News. ro.

Ioana Basescu si Elena Udrea, la DNA intr-o ancheta ce vizeaza campania electorala din 2009

Elena Udrea a ajuns, joi dimineata, la DNA, dupa ce a fost citata telefonic. Vom reveni cu amanunte.

Ioana Basescu a fost pusa sub control judiciar. Acuzatiile DNA: Instigare la abuz in serviciu si la spalare de bani

Fata cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Ioana Basescu, este cercetata sub control judiciar pentru instigare la abuz in serviciu daca functionarul a urmarit obtinerea unui folos pentru sine sau pentru altul si pentru doua infractiuni de instigare la spalare de bani.

Ioana Basescu si Elena Udrea ar fi fost audiate de DNA intr-un dosar ce ar viza finantarea campaniei electorale din 2009 (VIDEO)

Avocatul Vasile Plesa a precizat ca audierile pe care le efectueaza DNA joi sunt in legatura cu fapte privind finantarea campaniei electorale din 2009. Acesta a mai afirmat ca Gheorghe Nastasia, fost.

Ioana Basescu, cercetata penal pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani / Aceasta ar fi cerut 100.000 de lei de la o firma, bani cu care a plecat in Cuba cu concubinul sau

Ioana Basescu este cercetata penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, intr-un dosar in care mai este cercetata si Elena Udrea, in legatura cu finantarea campaniei prezidentiale din 2009. Procurorii o acuza pe aceasta ca a cerut achitarea unei facturi electorale de catre Oil Terminal, dar a folosit banii pentru a pleca in excursie in Cuba cu concubinul sau.

Dan Andronic, chemat la DNA

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezentat joi la DNA, el fiind chemat ca martor intr-un dosar de coruptie. Andronic a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca a venit ca martor intr-un dosar.

Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte, la DNA

Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie. Ioana Basescu a ajuns la DNA in jurul orei 8. 15, insotita de un avocat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )