Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis: Nu accept sa fiu ministru de Interne daca nu sunt numit si vicepremier.

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Nu accept sa fiu ministru de Interne daca nu sunt numit si vicepremier.

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta postul de ministru de Interne daca nu este numit si vicepremier, noteaza Gandul. Victor Ponta a anuntat ca vrea sa trimita la Cotroceni propunerea oficiala ca primarul Sibiului sa fie ministru de Interne. Citeste si: Ponta: Il propun pe Iohannis la MAI. Antonescu: Nu cred ca Ponta va trimite documentele Intrebat daca va acccepta sa fie nominalizat doar pentru functia de ministru de Interne, nu si pentru cea de vicepremier, prim-vicepresedintele . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Nu accept sa fiu ministru de Interne daca nu sunt numit si vicepremier

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta postul de ministru de Interne daca nu este numit si vicepremier, noteaza Gandul. Victor Ponta a anuntat ca vrea sa trimita la Cotroceni propunerea oficiala ca.

UPDATE. Ponta: il propun pe Iohannis la MAI. ...

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta postul de ministru de Interne daca nu este numit si vicepremier. Citeste si: Iohannis: Nu accept sa fiu ministru de Interne daca nu sunt numit si vicepremier UPDATE. Antonescu: Nu cred ca va trimite documentele. Nu va putea face acest lucru. Nu poate face propunerea cu forta. --- Premierul Victor Ponta a a anuntat ca intentioneaza sa intocmeasca, in cursul zilei de marti, documentele pentru numirea in functie a celor patru ministri .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )