Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis acuza PSD de marlanie fara margini pentru atacuri la familia sa

România Liberă România Liberă,
Iohannis acuza PSD de marlanie fara margini pentru atacuri la familia sa

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca din pacate nu are copii, dar si-ar fi dorit sa investeasca in copii mai mult decat orice, iar faptul ca membri PSD au folosit acest lucru pentru a-l ataca este o marlanie fara margini, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Iohannis: Nu s-a putut sa avem copii, din pacate. PSD a intors asta intr-o marlanie fara margini

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca din pacate nu are copii, dar si-ar fi dorit sa investeasca in copii mai mult decat orice, insa nu a fost sa fie, mentionand ca afirmatia sa privind casele a fost intoarsa de PSD cu o marlanie fara margini.

Distractie fara margini, la mare, inainte de inceperea scolii

O vacanta in statiunea Jupiter, la Hotelul California sau Delta din cadrul CoHotels, va fi una de nota 10, cu servicii de o calitate ireprosabila. Bucura-te de facilitatile pentru copii si de numeroasele idei de.

ACL acuza PSD ca incalca propria ordonanta a traseismului

Reprezentantii ACL Bucuresti sustin ca PSD si acolitii sai din CGMB recurg la toate abuzurile posibile cu unicul scop - politic, financiar si electoral - de a stapani Bucurestiul ca pe propria feuda.

Orban spune ca nu exista niciun temei pentru ca Iohannis sa se retraga din cursa pentru prezidentiale

Nu exista niciun temei pentru ca presedintele PNL Klaus Iohannis sa se retraga din cursa pentru Cotroceni, a declarat, marti, vicepresedintele formatiunii Ludovic Orban. Nu exista absolut niciun fel de temei,.

Constanta, oras fara perspective pentru someri

Constanta se lauda ca este unul dintre orasele cele mai dezvoltate economic din Romania, dar pentru locuitorii sai lucrurile nu sunt tocmai roz. Mai ales pentru someri, care isi gasesc extrem de greu un loc de munca. Potrivit datelor publicate ieri de Agentia Nationala a Fortelor de Munca, la nivel national erau disponibile 12. 915 de locuri de munca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )