Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis anunta consultari cu partidele pe tema legislatiei in domeniul securitatii

România Liberă România Liberă,
Iohannis anunta consultari cu partidele pe tema legislatiei in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, punctand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu. continuă pe România Liberă

Corespondenta din SUA. Presedintele Iohannis vrea consultari cu partidele asupra legislatiei in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, precizand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis vrea consultari cu partidele pe legislatia in domeniul securitatii. Presedintele cere consens politic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, de la Washington, ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, precizand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

in urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele privind legislatia in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele politice cu privire la legislatia in domeniul securitatii, aratand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )