Libnet.ro
UNICEF

10:00

in urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele privind legislatia in domeniul securitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele privind legislatia in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele politice cu privire la legislatia in domeniul securitatii, aratand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: in urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele politice privind legislatia in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, punctand ca este.

Iohannis anunta consultari cu partidele pe tema legislatiei in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, punctand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

Corespondenta din SUA. Presedintele Iohannis vrea consultari cu partidele asupra legislatiei in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, precizand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis vrea consultari cu partidele pe legislatia in domeniul securitatii. Presedintele cere consens politic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, de la Washington, ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, precizand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

Toate partidele din Romania au fost afectate de activitatea DNA

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat astazi, la Craiova, ca toate partidele politice din Romania au fost afectate de activitatea DNA, in urma careia au fost arestati multi primari, consilieri judeteni sau locali, insa condamna victimizarea unora prin campanii de televiziune.

Gorghiu: toate partidele au fost afectate de activitatea DNA

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, la Craiova, ca toate partidele politice din Romania au fost afectate de activitatea DNA, in urma careia au fost arestati multi primari, consilieri judeteni sau locali, insa condamna victimizarea unora prin campanii de televiziune, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )