Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iohannis, avertisment pentru PSD: ii spun ca aceasta atitudine necooperanta e nesanatoasa! Presedintele a mai spus si care sunt sansele ca Dacian Ciolos sa ramana premier (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, avertisment pentru PSD: ii spun ca aceasta atitudine necooperanta e nesanatoasa! Presedintele a mai spus si care sunt sansele ca Dacian Ciolos sa ramana premier (VIDEO)

Dupa o prima runda de consultari pentru formarea noului Guvern, la care PSD si ALDE au refuzat sa participe, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis social-democratilor ca au dat dovada unei atitudini. continuă pe B1

Iohannis ameninta PSD, dupa ce partidul lui Dragnea a refuzat sa vina la consultari: Aceasta atitudine necooperanta cu presedintele Romaniei este nesanatoasa

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, Partidului Social Democrat ca atitudinea necooperanta cu seful statului este nesanatoasa.

Iohannis, despre refuzul PSD si ALDE de a participa la consultari: Este o atitudine pur si simplu nepoliticoasa

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept nepoliticos gestul PSD si ALDE de a nu participa la consultarile de la Palatul Cotroceni. A fost interpretat foarte corect articolul din Constitutie .

Olt: Presedinte de sectie de votare, dat afara si amendat deoarece a facut campanie electorala pentru PSD

Nou incident la alegerile parlamentare, de data aceasta in judetul Olt. Valentina Dorobantu, presedintele sectiei de votare nr. 291 din comuna Rotunda, a fost amendata cu suma de 4. 500 de lei deoarece a.

HARTA INTERACTIVA TABEL Rezultatele alegerilor parlamentare: Cum arata harta Romaniei politice - Rezultate zdrobitoare pentru PSD in judetele tarii / Unde a castigat PNL, UDMR sau USR

PSD a castigat detasat alegerile parlamentare inregistrand un scor de 45,5% pe tara, conform rezultatelor BEC din urma validarii a 99,9% din voturi. Pe harta tarii, practic, PSD a ocupat primul loc in 36 de judete, UDMR a luat primul loc in patru judete, PNL in trei judete, iar USR in Diaspora. Vezi in articol, un TABEL defalcat cu rezultatele principalelor partide pe fiecare judet si HARTILE INTERACTIVE cu rezultatele pe Camera Deputatilor si pe Senat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )