Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis cere reexaminarea legii prin care alesii locali condamnati cu suspendare isi mentin functia

România Liberă România Liberă,
Iohannis cere reexaminarea legii prin care alesii locali condamnati cu suspendare isi mentin functia

Presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Parlamentului reexaminarea legii prin care alesii care au fost condamnati cu executare, nu si cei care au primit o decizie cu suspendare, isi pierd mandatul. continuă pe România Liberă

Iohannis cere reexaminarea legii prin care alesii locali condamnati cu executare isi pierd mandatul

Presedintele Klaus Iohannis a cerut astazi Parlamentului reexaminarea legii prin care alesii care au fost condamnati cu executare, nu si cei care au primit o decizie cu suspendare, isi pierd mandatul, aratand ca acest act normativ adoptat de Legislativ ar putea afecta lupta impotriva coruptiei.

Presedintele Iohannis solicita reexaminarea legii care ii tine in functii pe alesii condamnati cu suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, vineri, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii privind Statutul alesilor locali. in cererea de reexaminare, presedintele susti ca legea,.

Cea mai buna modalitate prin care poti curata un cuptor cu microunde! De ce ai nevoie

Cuptorul cu microunde este un rau necesar in cele mai multe dintre case. Insa cel mai probabil, putini stiu cum se curata acesta de fapt. Cea mai buna modalitate prin care iti poti pastra aparatul curat este cu ajutorul.

Iohannis cere ca alesii locali condamnati cu suspendare sa-si piarda mandatele

Presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Parlamentului sa reexamineze legea care stipuleaza ca numai alesii care au fost condamnati cu executare isi pierd mandatul, nu si cei care au primit o decizie cu suspendare. Seful statului sustine ca legea, in forma adoptata de Parlament, ar putea afecta lupta impotriva coruptiei.

Legea prin care tortionarii trebuie sa plateasca despagubiri, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea platii unor despagubiri in sarcina condamnatilor definitiv pentru savarsirea unor fapte impotriva persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata la data de 6 martie 1945, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Acum, Gabriel Oprea poate cere coloana oficiala, in mod legal

Protestatarii iesiti in strada dupa tragedia de la Colectiv il aveau in vedere pe Gabriel Oprea pentru ca evenimentul mortii politistului Bogdan Gigina, care ii deschidea coloana oficiala, si cel al incendierii clubului Colectiv s-au succedat extrem de rapid.

Carmen Bruma iti da 5 sfaturi pentru a slabi rapid - Astea sunt trucurile prin care si tu poti arata bine

Carmen Bruma are cateva ponturi pentru femeile care vor sa revina la forma de invidiat chiar si dupa sarbatorile in care toti ne-am rasfatat cu bunatati nu tocmai sanatoase. Ea a scris pe blog la ce trebuie sa renuntam.

VIDEO Lazarus, melodia si clipul prin care David Bowie isi ia adio

Lazarus, melodia lansata pe 17 decembrie de David Bowiw, reprezinta un adevarat mesaj de adio al artistului. Uitati-va in sus, sunt in cer/Am cicatrici care nu pot fi vazute, sunt versurile care i-au determinat pe fanii cantaretului sa creada ca e mesajul de adio al omului care simtea ca a pierdut batalia cu cancerul, dar apelul la personajul biblic Lazar, cel care a fost inviat din morti, transmite si multa speranta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2977 seconds )