Libnet.ro
UNICEF

16:00

Iohannis a decorat sapte supravietuitori ai Holocaustului

România Liberă România Liberă,
 Iohannis a decorat sapte supravietuitori ai Holocaustului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de decorare a sapte supravietuitori ai Holocaustului, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a decorat sapte persoane, pentru a pastra vie memoria Holocaustului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de decorare cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler pentru sapte persoane care au indurat ororile lagarului de la Auscwitz-Birkenau.

Victor Ponta: PSD va participa la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si va face propuneri privind numarul parlamentarilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca social-democratii vor participa saptamana viitoare la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si ca acestia vor merge cu propunerile lor, care vizeaza inclusiv.

Subiectiv. Presedintele Klaus Iohannis vrea un alt guvern

Intr-un interviu acordat pentru cotidianul New York Times, presedintele Klaus Iohannis a explicat ca este nevoie de un guvern nou. Am explicat ca in economia romaneasca e nevoie de reguli mai putine si mai.

Emotii pentru presedintele Klaus Iohannis. Procesul de incompatibilitate se incheie astazi

Procesul de incompatibilitate al presedintelui Kalus Iohannis se incheie astazi. Instanta Suprema se pronunta in dosarul in care seful statului este acuzat de ANI de incompatibiliate. Klaus Iohannis a contestat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )