Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis, despre eliminarea avizului CSAT din numirea sefului DGPI: PSD incearca sa elimine presedintia din anumite proceduri. E o eroare (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre eliminarea avizului CSAT din numirea sefului DGPI: PSD incearca sa elimine presedintia din anumite proceduri. E o eroare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat in termeni duri decizia Senatului de a elimina avizul CSAT, implicit presedintia, din procedura de numire a sefului DGPI, serviciul secret al Ministerului de. continuă pe B1

E grav si ingrijorator modul in care se actioneaza. Dobrovolschi, dupa eliminarea avizului CSAT din procedura de numire a sefului DGPI: Pare ca face parte dintr-un plan de limitare a atributiilor presedintelui

Decizia Senatului de a elimina avizul CSAT din procedura de numire a sefului DGPI este grava si ingrijoratoare si pare a face parte dintr-un plan de limitare a atributiilor presedintelui, a declarat.

Iohannis, mesaj pentru Guvern si Parlament: Eliminarea CSAT din numirea sefului DGPI, o greseala. in ultima instanta, voi sesiza CCR

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca adoptarea de catre Senat a ordonantei de urgenta privind Directia Generala de Protectie Interna a Ministerului de Interne, prin care este eliminat avizul CSAT din numirea si eliberarea din functie a sefului DGPI, este o eroare, aratand ca, in ultima instanta, o va ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Presedintia, despre decizia senatorilor ca seful Doi si-un sfert sa fie numit fara avizul CSAT: Este foarte ingrijorator. Nu putem sa ne gandim decat la o miza politica

Decizia Senatului privind eliminarea avizului CSAT din procedura de numire a sefului Doi si-un sfert, serviciul secret al Ministerului de Interne, este ingrijoratoare si reprezinta inca o actiune care pare ca face parte dintr-un plan de limitare a atributiilor presedintelui, a declarat Madalina Dobrovolschi.

Dobrovolschi, despre eliminarea CSAT din numirea sefului DGPI:E o actiune cu miza politica, care vine sa limiteze atributiile presedintelui

Purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a facut o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni.

Iohannis nu vrea sa fie sarit de la numirea sefului Doi si-un sfert

Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, a criticat, marti, decizia Senatului de a-l elimina pe seful statului din procedura de numire a sefului Directiei Generale de Protectie Interna DGPI), serviciul secret al Ministerului de Interne MAI), cunoscut, mai popular, ca Doi si-un sfert.

VIDEO. Presedintele Iohannis, despre epidemia de rujeola: Este o catastrofa! Nici nu cred ca se pune intrebarea de gestionat bine. Avem de-a face cu greseli sistemice. 26 de copii si-au pierdut viata din cauza bolii

Presedintele Klaus Iohannis a calificat, joi, drept catastrofal modul in care institutiile statului au gestionat epidemia de rujeola. Totodata, seful statului a mai pecizat ca este nevoie de o actiune sistematica de vaccinare a copiilor.

Iohannis, despre epidemia de rujeola: Este o catastrofa. Avem nevoie de vaccinare obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca actuala criza provocata de epidemia de rujeola este o catastrofa, ceea ce arata ca trebuie intreprinsa o campanie de preventie, inclusiv prin vaccinarea sistematica si obligatorie, precizand ca Guvernul incepe incet, incet sa constientizeze gravitatea situatiei.

Klaus Iohannis, despre anchetarea prezidentialelor: Alegerile nu au fost fraudate

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, infiintarea comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, afirmand ca nu crede ca in Romania se poate vorbi despre alegeri.

Iohannis, despre o posibila vizita a lui Donald Trump in Romania: Asta ramane de vazut

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, ca ramane de vazut daca omologul sau american va veni, in acest an, in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )