Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iohannis, despre noua lege a salarizarii: Nu cred ca trebuie sa sarim calul

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre noua lege a salarizarii: Nu cred ca trebuie sa sarim calul

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi, referitor la noua lege a salarizarii, ca oameni care fac acelasi lucru, dar in orase diferite, nu pot avea salarii substantial diferite, fiind nevoie de unitate in randul functionarilor, adaugand: Nu cred ca trebuie sa sarim calul. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre noua lege a salarizarii: Nu cred ca trebuie sa sarim calul

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a afirmat, joi, in privinta noii legi a salarizarii, ca nu este cazul sa se sara calul si ca este nevoie de o unitate intre functionari, potrivit Mediafax. Orice.

Ce spune iohannis despre noua lege a salarizarii.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, referitor la noua lege a salarizarii, ca oameni care fac acelasi lucru, dar in orase diferite, nu pot avea salarii substantial diferite, fiind nevoie de unitate in randul functionarilor, adaugand: Nu cred ca trebuie sa sarim calul, transmite Mediafax. Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre propunerea premierului Victor Ponta potrivit careia, in noua lege a .

Klaus Iohannis, despre CFR Marfa: Presedintele si premierul sa se certe, sa se aseze la masa si o sa o rezolve

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, crede ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ar trebui sa se aseze la masa si sa rezolve problema privatizarii CFR Marfa, in loc sa isi dea contre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.252 seconds )