Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis, despre noua lege a salarizarii: Nu cred ca trebuie sa sarim calul

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre noua lege a salarizarii: Nu cred ca trebuie sa sarim calul

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a afirmat, joi, in privinta noii legi a salarizarii, ca nu este cazul sa se sara calul si ca este nevoie de o unitate intre functionari, potrivit Mediafax. Orice. continuă pe B1

Iohannis, despre noua lege a salarizarii: Nu cred ca trebuie sa sarim calul

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi, referitor la noua lege a salarizarii, ca oameni care fac acelasi lucru, dar in orase diferite, nu pot avea salarii substantial diferite, fiind nevoie de unitate in randul functionarilor, adaugand: Nu cred ca trebuie sa sarim calul.

Ce spune iohannis despre noua lege a salarizarii.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, referitor la noua lege a salarizarii, ca oameni care fac acelasi lucru, dar in orase diferite, nu pot avea salarii substantial diferite, fiind nevoie de unitate in randul functionarilor, adaugand: Nu cred ca trebuie sa sarim calul, transmite Mediafax. Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre propunerea premierului Victor Ponta potrivit careia, in noua lege a .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )