Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iohannis, despre primul tur: Vom discuta cu fiecare filiala, ici colo TREBUIE iMBUNATATIT REZULTATUL

România Liberă România Liberă,
Iohannis, despre primul tur: Vom discuta cu fiecare filiala, ici colo TREBUIE iMBUNATATIT REZULTATUL

Klaus Iohannis, presedintele PNL, a declarat, luni, la sediul ACL, ca alianta va organiza intalniri, pe regiuni, cu fiecare filiala, pentru analiza rezultatelor din primul tur al alegerilor prezidentiale si ca nu se pune problema de sanctiuni, dar ca ici colo trebuie imbunatatit rezultatul. continuă pe România Liberă

Iohannis: Vom discuta cu fiecare filiala, ici colo trebuie imbunatatit rezultatul

Prezidentiabilul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, luni, la sediul ACL, ca va organiza intalniri cu fiecare filiala din toate regiunile, pentru analiza rezultatelor din primul tur al alegerilor prezidentiale si ca nu se pune problema de sanctiuni, dar ca.

Cooperativa PNL a facut praf partidul: Cine sunt cei patru vicepresedinti liberali care l-au tradat pe Iohannis in primul tur

Klaus Iohannis nu s-a ferit sa recunoasca public tradarea anumitor lideri judeteni, dupa rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale, unde majoritatea vicepresedintilor PNLau obtinut scoruri sub.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Caras-Severin

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Timis

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Gorj

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Gorj, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Sibiu

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Sibiu, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Mehedinti

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Mehedinti, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Mures

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Mures, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Iasi

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Iasi, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Braila

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Braila, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )