Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iohannis, dupa Summitul securitatii nucleare: Romania si-a asumat noi angajamente in domeniul securitatii nucleare

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, dupa Summitul securitatii nucleare: Romania si-a asumat noi angajamente in domeniul securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri la Washington ca Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare, intre care implementarea unui sistem pilot de depistare a circulatiei materialelor radioactive si o noua contributie la fondul de securitate nucleara al AIEA, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Romania si-a asumat noi angajamente in domeniul securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri la Washington ca Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare, intre care implementarea unui sistem pilot de depistare a circulatiei materialelor radioactive si o noua contributie la fondul de securitate nucleara al AIEA, potrivit Agerpres.

Anuntul presedintelui Iohannis, dupa Summit: Romania si-a asumat noi angajamente in domeniul securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, la Washington, ca Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare, intre care implementarea unui sistem pilot de depistare.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul securitatii nucleare de la Washington

Presedintele Klaus Iohannis se va afla de miercuri pana sambata in Statele Unite ale Americii, unde va participa la Summitul securitatii nucleare, care va avea loc la Washington. Potrivit.

Presedintele Iohannis la summit-ul securitatii nucleare. Absenta Rusiei si pozitia Romaniei

Fara Rusia la masa va fi greu, pentru ca acolo este problema. Nu trebuie sa rupem toate puntile cu Rusia, pe anumite dosare dialogul trebuie mentinut. Uitati-va la dialogul pragmatic pe care il poarta SUA pe tema siriana, a declarat un oficial de la Cotroceni inca inainte de summit-ul pe tema securitatii nucleare de la Washington, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a lipsit, iar agentiile de presa au notat ca boicotul lui Putin, care nu a dorit sa participe la un summit dominat de Statele Unite pe fondul cresterii tensiunilor dintre Washington si Moscova pe tema Ucraina si Siria, a alimentat ingrijorarile ca la intalnire nu vor fi adoptate decizii majore.

Iohannis, la Summitul de la Washington: Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri la Washington ca Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare, intre care implementarea unui sistem pilot de depistare a circulatiei materialelor radioactive si o noua contributie la fondul de securitate nucleara al AIEA.

Presedintele Iohannis participa la summit-ul de la Washington pe tema securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la Washington, la summitul pentru securitate nucleara.

Corespondenta din SUA. Ce decizie au luat liderii lumii impotriva terorismului nuclear, noua amenintare mondiala. Angajamentele luate de Iohannis

Summitul Securitatii Nucleare, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis, a fost centrat pe un subiect ce parea, pana la atentatele de la Bruxelles, mai mult ipotetic: terorismul nuclear. Desi riscurile sunt limitate, Romania ar putea fi, indirect, victima acestei noi amenintari globale.

Corespondenta din SUA. Ce decizie au luat liderii lumii impotriva terorismului nuclear, in absenta Rusiei. Iohannis si-a luat patru angajamente

Summitul Securitatii Nucleare, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis, a fost centrat pe un subiect ce parea, pana la atentatele de la Bruxelles, mai mult ipotetic: terorismul nuclear. Desi riscurile sunt limitate, Romania ar putea fi, indirect, victima acestei noi amenintari globale.

Iohannis s-a pozat din nou cu Obama, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi seara la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare.

Presedintele Iohannis, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi seara la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )