Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis s-a pozat din nou cu Obama, la Casa Alba

România Liberă România Liberă,
Iohannis s-a pozat din nou cu Obama, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi seara la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare. continuă pe România Liberă

Barack Obama, din nou jucaus. O fetita l-a facut sa uite ca e presedinte

Adora copiii, iar copiii il iubesc. Asa ca nu e de mirare ca Barack Obama a fost surprins din nou intr-o ipostaza jucausa.

Robotul Tay creat de Microsoft este din nou online

Tay, Inteligenta artificiala creata de Microsoft, este acum din nou activa pe Twitter. Dupa cum probabil va amintiti, cei de la Microsoft au lansat in urma cu cateva zile un robotdenumit Tay. Acestaavea rolul de a intelege cat mai bine conversatiile, fiind considerat unul dintre cele mai interesante experimente Microsoft. Dupa cum scriu cei de [].

Toate statiile de metrou din Bruxelles vor fi din nou accesibile calatorilor

Toate statiile de metrou vor fi din nou accesibile calatorilor de miercuri, cu exceptia Maelbeek, in care a avut loc marti un atac terorist, a anuntat marti seara operatorul de transport public Stib, citat de Le Soir. Tot marti seara, societatea care gestioneaza aeroportul international Bruxelles-Zaventem a precizat ca acesta va ramane inchis miercuri, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, audiat din nou la DNA

Razvan Murgeanu, fost consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu, a fost audiat vineri de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la spalare de bani, informeaza surse din presa.

Pretul aurului, din nou verde

Pe piata Sibex, prima jumatate din cea de-a doua sedinta a saptama and 172;nii a adus un total de 24 de contracte futures incheiate pe doua produse: derivatul pe aur si derivatul pe Dow Jones.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )