Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama, din nou jucaus. O fetita l-a facut sa uite ca e presedinte

Antena3 Antena3,
Barack Obama, din nou jucaus. O fetita l-a facut sa uite ca e presedinte

Adora copiii, iar copiii il iubesc. Asa ca nu e de mirare ca Barack Obama a fost surprins din nou intr-o ipostaza jucausa. continuă pe Antena3

Barack Obama, luat la tango in Argentina. Iata cum s-a descurcat! VIDEO

Barack Obama a fost invitat sa danseze tango in cadrul dineului oficial la care a participat in Argentina. Iata cum s-a descurcat Presedintele Statelor Unite, precum si sotia acestuia, Michelle.

Robotul Tay creat de Microsoft este din nou online

Tay, Inteligenta artificiala creata de Microsoft, este acum din nou activa pe Twitter. Dupa cum probabil va amintiti, cei de la Microsoft au lansat in urma cu cateva zile un robotdenumit Tay. Acestaavea rolul de a intelege cat mai bine conversatiile, fiind considerat unul dintre cele mai interesante experimente Microsoft. Dupa cum scriu cei de [].

O noua schimbare pentru soferi! Parlamentarii vor sa modifice, din nou, Codul Rutier

Parlamentarii vor sa modifice, din nou, Codul Rutier! Acestia propun ca perioada de suspendare a dreptului de a conduce sa se injumatateasca, atunci cand soferul vinovat isi plateste.

Nu avem nevoie de nimic din partea imperiului

Fostul presedinte cubanez Fidel Castro a criticat dur vizita la Havana a presedintelui SUA, Barack Obama, denuntand discursul populist al liderului american si afirmand ca poporul cubanez nu are nevoie de nimic din partea imperiului american, informeaza Reuters.

Toate statiile de metrou din Bruxelles vor fi din nou accesibile calatorilor

Toate statiile de metrou vor fi din nou accesibile calatorilor de miercuri, cu exceptia Maelbeek, in care a avut loc marti un atac terorist, a anuntat marti seara operatorul de transport public Stib, citat de Le Soir. Tot marti seara, societatea care gestioneaza aeroportul international Bruxelles-Zaventem a precizat ca acesta va ramane inchis miercuri, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Pretul aurului, din nou verde

Pe piata Sibex, prima jumatate din cea de-a doua sedinta a saptama and 172;nii a adus un total de 24 de contracte futures incheiate pe doua produse: derivatul pe aur si derivatul pe Dow Jones.

Adele s-ar putea retrage din nou din industria muzicala

Adele s-ar putea retrage din lumea muzicala din luna noiembrie, imediat dupa ce isi incheie tuneul mondial Adele Live 2016, pentru o perioada de cinci ani. Asta dupa ce la sfarsitul anului 2015 a revenit in industria muzicala, dupa o pauza de patru ani, cu albumul 25, ce a avut vanzari record in toata lumea. Artista ar dori sa-si dedice urmatorii cinci ani cresterii fiului sau Angelo, potrivit contactmusic. com.

VIDEO. Adele se retrage din nou din lumea muzicala

Adele s-ar putea retrage din lumea muzicala dezlantuita dupa turneul mondial Adele Live 2016, pentru a se dedica in intregime cresterii fiului sau Angelo, dupa ce anul acesta a revenit in lumina reflectoarelor cu albumul 25, ce s-a vandut covarsitor in toata lumea, transmite contactmusic. com, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )