Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis se intalneste azi cu delegatia FMI, la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis se intalneste azi cu delegatia FMI, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, azi, cu delegatia Fondului Monetar International FMI), la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, la doua ore dupa ce seful statului se va adresa Parlamentului, intr-un mesaj pe care il va sustine in plenul reunit al celor doua Camere. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis se intalneste, luni, cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Fondului Monetar International.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu delegatia Fondului Monetar International, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, la doua ore dupa ce seful statului se va adresa Parlamentului, intr-un mesaj pe.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Fondului Monetar International FMI), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Potrivit comunicatul.

Presedintele Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste luni, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe membrii Delegatiei comune a Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, anunta Administratia Prezidentiala.

Victor Ponta dupa intalnirea cu delegatia FMI: Nu am semnat scrisoarea cu FMI pentru ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara / Avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI / In aprilie, o noua rund

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa intalnirea cu delegatia FMI, ca avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI, o noua runda de negocieri urmand sa aiba loc in luna aprilie. Primul ministru a anuntat ca scrisoarea cu FMI nu a fost semnata din cauza ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara. Nu credem ca e bine pentru Romania, motiv pentru care nu am semnat scrisoarea. Ponta a tinut sa sublinieze ca intr-adevar, nu avem scrisoare, insa acordul e in vigoare.

Negocierile cu delegatia FMI au ajuns la final. Pana acum nu s-a ajuns la nicio intelegere

Negocierile cu expertii Fondului Monetar International si ai Comisiei Europene ajuns la final. Delegatia FMI are astazi intalniri maraton cu toti ministrii si ramane de vazut daca autoritatile romane.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni, la ora 18:00, cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu delegatia comuna Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, informeaza Administratia Prezidentiala.

Ce s-a discutat in spatele usilor inchise cu delegatia FMI. Azi vom afla rezultatul

Astazi vom afla rezultatul negocierilor cu FMI si Comisia Europena, dupa ce delegatia comuna a celor doua institutii se va intalni cu premierul Victor Ponta. in urma negocierile de sambata nu s-a ajun.

Delegatia FMI ar fi cerut autoritatilor romane sa renunte la Prima Masina

Delegatia Fondului Monetar International FMI) ar fi cerut autoritatilor romane sa renunte la Programul Prima Masina, dar acestea au refuzat, au declarat surse apropiate negocierilor ce au loc in aceste zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )