Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iohannis se intalneste, luni, cu delegatia FMI

România Liberă România Liberă,
Iohannis se intalneste, luni, cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Fondului Monetar International. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis se intalneste luni cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu delegatia Fondului Monetar International, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, la doua ore dupa ce seful statului se va adresa Parlamentului, intr-un mesaj pe.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni, la ora 18:00, cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu delegatia comuna Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis se intalneste azi cu delegatia FMI, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, azi, cu delegatia Fondului Monetar International FMI), la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, la doua ore dupa ce seful statului se va adresa Parlamentului, intr-un mesaj pe care il va sustine in plenul reunit al celor doua Camere.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Fondului Monetar International FMI), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Potrivit comunicatul.

Presedintele Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste luni, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe membrii Delegatiei comune a Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, anunta Administratia Prezidentiala.

Victor Ponta dupa intalnirea cu delegatia FMI: Nu am semnat scrisoarea cu FMI pentru ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara / Avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI / In aprilie, o noua rund

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa intalnirea cu delegatia FMI, ca avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI, o noua runda de negocieri urmand sa aiba loc in luna aprilie. Primul ministru a anuntat ca scrisoarea cu FMI nu a fost semnata din cauza ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara. Nu credem ca e bine pentru Romania, motiv pentru care nu am semnat scrisoarea. Ponta a tinut sa sublinieze ca intr-adevar, nu avem scrisoare, insa acordul e in vigoare.

Negocierile cu delegatia FMI au ajuns la final. Pana acum nu s-a ajuns la nicio intelegere

Negocierile cu expertii Fondului Monetar International si ai Comisiei Europene ajuns la final. Delegatia FMI are astazi intalniri maraton cu toti ministrii si ramane de vazut daca autoritatile romane.

Presedintele Iohannis adreseaza luni Parlamentului primul mesaj de la preluarea mandatului. Ponta va asista la discurs

Presedintele Klaus Iohannis va adresa luni, de la ora 16. 00, un mesaj in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Premierul Victor Ponta va asista si el la discursul presedintelui, anunta Executivul intr-un comunicat de presa.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele .

Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Cupa Federatiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. in competitia care se desfasoara la Galati va participa si Simona Halep care o va infrunta pe sportiva Silvia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )