Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iohannis a luat act de demisia lui Dragnea de la MDRAP si o numeste in functie pe Sevil Shhaideh

B1 B1,
 Iohannis a luat act de demisia lui Dragnea de la MDRAP si o numeste in functie pe Sevil Shhaideh

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul referior la numirea lui Sevil Shhaideh in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, urmand ca aceasta sa depuna juramantul. continuă pe B1

Camera Deputatilor a luat act de demisia lui Theodor Nicolescu din functia de deputat

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, aflat in arest preventiv, a demisionat din functia de deputat, plenul Camerei luand astazi act de demisie si urmand sa voteze vacantarea postului.

Sedinta pentru demisia lui Dragnea nu va mai avea loc astazi

Membrii PSD au fost anuntati ca sedinta Comitetului Executiv, programata pentru astazi la ora 16. 00 in vedere unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea loc deoarece in jurul acelei ore va fi depunerea juramantului de noul ministru MDRAP.

Victor Ponta: Nimeni nu a fost de acord cu demisia lui Dragnea. in 2012 am fost si PSD si PNL, dar liberalii, in stilul lor obisnuit, s-au fofilat (VIDEO)

La iesirea din sediul PSD, unde s-a discutat demisia lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, Victor Ponta a declarat ca nimeni nu a fost de acord cu demisia acestuia. Am discutat cu colegii mei din Biroul Permanent si n.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )