Libnet.ro
UNICEF

10:30

Camera Deputatilor a luat act de demisia lui Theodor Nicolescu din functia de deputat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a luat act de demisia lui Theodor Nicolescu din functia de deputat

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, aflat in arest preventiv, a demisionat din functia de deputat, plenul Camerei luand astazi act de demisie si urmand sa voteze vacantarea postului. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul legii insolventei persoanelor fizice, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in unanimitate, proiectul legii insolventei persoanelor fizice, care prevede ca orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile pe baza unui plan de.

Camera Deputatilor a adoptat Legea insolventei persoanelor fizice

Camera Deputatilor a adoptat miercuri legea insolventei personale cu 309 voturi pentru si 3 abtineri. Astfel, debitorul, in momentul in care isi deschide procedura de insolventa, nu mai poate fi executat silit.

Legea insolventei personale a trecut in Camera Deputatilor si urmeaza sa ajunga la promulgare

Legea insolventei persoanelor fizice a fost adoptata astazi in Camera Deputatilor, aceasta urmand sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis la promulgare.

Seful Comisiei de buget din Camera Deputatilor: Misiunea FMI recunoaste necesitatea relaxarii fiscale, dar vrea masuri de compensare

Reprezentantii Fondului Monetar International FMI), ai Comisiei Europene CE) si ai Bancii Mondiale BM) recunosc necesitatea relaxarii fiscale, dar vor garantii pe masurile de compensare a eventualelor diminuari de venituri din aplicarea masurilor fiscale, a declarat Viorel Stefan PSD), presedintele Comisiei de buget- finante din Camera Deputatilor, in urma intalnirii cu delegatia institutiilor financiare internationale.

Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii

Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii. Legea a primit aviz negativ in urma celor 11 voturi ale PSD, care s-a.

Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexamminare a Codului Silvic

Camera deputatilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic, precum si proiectul legii insolventei persoanei fizice, a anuntat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, informeaza.

Codul Silvic va fi dezbatut, miercuri, in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, in sedinta de miercuri, cererea de reexaminare a presedintelui la Codul Silvic si proiectului legii insolventei persoanei fizice, a anuntat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, informeaza Mediafax.

Camera Deputatilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic

ACTUALIZARE 16:54 Camera Deputatilor va dezbate in sedinta de miercuri cererea de reexaminare a presedintelui la Codul Silvic si proiectului legii insolventei persoanei fizice, a anuntat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici. * Lucia Varga: Liberalii ar putea vota Codul Silvic numai daca se elimina articolul 20.

Iohannis a luat act de demisia lui Dragnea de la MDRAP si o numeste in functie pe Sevil Shhaideh

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul referior la numirea lui Sevil Shhaideh in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, urmand ca aceasta sa depuna juramantul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2906 seconds )