Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis: Parlamentul sa puna maine pe ordinea de zi Legea amnistiei si sa o pice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Parlamentul sa puna maine pe ordinea de zi Legea amnistiei si sa o pice

Klaus Iohannis a cerut, luni, Parlamentului sa se tina de cuvant, iar marti sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si a gratierii si sa o pice si sa ia in discutie toate solicitarile din partea justitiei vizandu-i pe parlamentari si sa le incuviinteze. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Parlamentul sa puna maine pe ordinea de zi Legea amnistiei si gratierii si s-o pice

Klaus Iohannis a cerut Parlamentului, luni, ca in ziua urmatoare sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si a gratierii si sa o pice, adaugand ca trebui luate in serios toate solicitarile din partea.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Cer Parlamentului sa puna pe ordinea de zi legea amnistiei si a gratierii

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel la Parlament sa puna pe ordinea de zi legea amnistiei pentru a fi respinsa definitiv.

Klaus Iohannis cere ARESTAREA alesilor penali: Parlamentul sa respinga maine Legea amnistiei si gratierii

Klaus Iohannis a cerut Parlamentului, luni, ca in ziua urmatoare sa puna pe ordinea de zi Legea amnistiei si a gratierii si sa o pice, adaugand ca trebui luate in serios toate solicitarile din partea.

VIDEO Klaus Iohannis: Campania a trecut, trebuie sa ne apucam de treaba. Parlamentul sa discute si sa respinga legea amnistiei si gratierii si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei. Partidele sa inceapa discutiile pe legea votulu

Liderul PNL Klaus Iohannis, presedintele ales, a multumit luni Romanilor pentru votul dat in urma cu o zi si a aratat ca, acum, campania s-a incheiat si ca trebuie sa se apuce de treaba. Iohannis a solicitat Parlamentului sa se tina de cuvant si sa puna marti pe ordinea de zi legea amnistiei si gratierii, si sa o respinga. Totodata, liberalul a cerut alesilor sa discute marti si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei.

Klaus Iohannis: Cer Parlamentul ca MAINE sa pice legea amnistiei. Cei vinovati de organizarea proasta a alegerilor, sa plece

Klaus Iohannis: Pe 16 noiembrie romanii au dat semnalul schimbarii. Este un semnal extrem de puternic.

Klaus Iohannis: Parlamentul sa se tina de cuvant si sa pice Legea amnistiei si gratierii

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a adresat luni, intr-o conferinta de presa, un indemn catre politicieni si catre Parlament, sa inteleaga semnalul dat de romani prin votul lor si sa.

Klaus Iohannis, presedintele ales (54,50%-45,49%): Cer Parlamentului ca MAINE sa pice legea amnistiei si gratierii, presedintele in functie sa ii retraga imediat pe diplomatii care nu si-au facut datoria, sa fie trasi la raspundere cei vinovati pentru pro

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,50% din voturi, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale din sectiile de votare.

Valeriu Zgonea: Legea amnistiei si gratierii va fi respinsa prin vot in Parlament, dupa alegeri

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a declarat ca, dupa alegeri, proiectul controversat al Legii amnistiei si gratierii va fi reintrodus pe ordinea de zi a Camerei si respins prin vot. De altfel,.

Ponta ii raspunde lui Iohannis: Vom respinge marti Legea amnistiei si incuviintarile

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca reprezentantii PSD si ai celorlalte formatiuni din coalitie vor vota, marti, in Parlament, pentru respingerea definitiva a legii amnistiei si gratierii.

Victor Ponta, primele declaratii dupa infrangere: Raman prim-ministru cat am sprijinul coalitiei. Vom respinge legea amnistiei. in PSD sa avem decenta sa tacem o vreme

Primul ministru Victor Ponta a afirmat luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Parlamentului, ca este dispus la dialog cu noul presedinte legitim al Romaniei, Klaus Iohannis. Iohannis este un presedinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )