Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iohannis, la primele consultari cu partidele: Vrem sa asiguram 2% din PIB pentru Aparare, in 2017

Adevărul Adevărul,
Iohannis, la primele consultari cu partidele: Vrem sa asiguram 2% din PIB pentru Aparare, in 2017

Presedintele Klaus Iohannis are, luni, primele consultari cu partidele parlamentare, in vederea incheierii unui acord politic, astfel incat, in anul 2017, sa fie asigurat un prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale. continuă pe Adevărul

Iohannis, la primele consultari cu partidele. Ponta: Felicitari, e de o suta de ori mai normal asa!

Presedintele Klaus Iohannis are, luni, primele consultari cu partidele parlamentare, in vederea incheierii unui acord politic, astfel incat, in anul 2017, sa fie asigurat un prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

Iohannis, primele consultari cu partidele. PNL a sosit la Cotroceni. Pe cine nu a chemat presedintele la discutii

Update 10. 41 - Consultari Iohannis - PNL. La Cotroceni au sosit Alina Gorghiu, Catalin Predoiu, Andrei Chiliman, Marian Petrache, Teodor Atanasiu, Anca Boagiu. Absent este Vasile Blaga, copresedinte al marelui.

Iohannis, primele consultari cu partidele. PC propune referendum pentru forma de guvernamant. Pactul pentru Aparare se semneaza maine, la ora 10

Update 12. 50 - Si PC este de acord cu pactul pentru bugetul Apararii propus de presedinte si, in plus, delegatia PC a venit cu alte propuneri pentru Iohannis. Delegatia PC i-a propus presedintelui Klaus.

Declaratii Iohannis, la 16.30, dupa primele consultari cu partidele. Pactul pentru Aparare se semneaza maine. PSD, PNL, UNPR, de acord cu pactul

Update 11. 53 - Si UNPR, la fel ca si PSD si PNL, sunt de acord cu initiativa lui Iohannis privind bugetul Apararii. UNPR saluta initiativa lui Klaus Iohannis pentru a acorda armatei romane, din 2017,.

VIDEO. Klaus Iohannis: Am obtinut consensul necesar pentru ca bugetul Armatei sa atinga 2% din PIB in 2017

EiKlaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ,dupa consultarile cu partidele politice cu privire la majorarea bugetului Ministerului Apararii, ca a considerat necesara asigurarea mijloacelor necesare Armatei pentru pregatire si programele de inzestrare cu tehnica moderna. Iohannis sustine ca a obtinut consensul liderilor politici pentru ca bugetul MApN sa atinga 2% din PIB in 2017.

ACORD privind alocarea a 2% din PIB pentru Aparare. PSD, PNL, PC, UNPR, UDMR - de acord cu pactul. Declaratii Iohannis, la 15.30

Armata va primi 2% din PIB, s-a stabilit deja la Cotroceni, chiar daca inca nu s-au terminat consultarile cu partidele politice. Presedintele Klaus Iohannis a reusit sa obtina in timp record acceptul partidelor.

ACORD al partidelor privind pactul pentru armata. Iohannis: Bugetul Apararii va fi de 2% din PIB, din 2017

Armata va primi 2% din PIB, s-a stabilit la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a reusit sa obtina in timp record acceptul partidelor in ceea ce priveste acordul pentru Aparare. Semnarea protocolului se face.

ACORD al partidelor privind pactul pentru armata. Iohannis: Bugetul Apararii va fi de 2% din PIB, din 2017. Semnarea pactului, maine la 10

Armata va primi 2% din PIB, s-a stabilit la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a reusit sa obtina in timp record acceptul partidelor in ceea ce priveste acordul pentru Aparare. Semnarea protocolului se face.

Iohannis are consensul partidelor parlamentare pentru 2% din PIB la Aparare

Actualizare 15:40 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in urma cu putin timp, ca a obtinut consensul partidelor parlamentare pentru alocarea a 2% din bugetul de stat catre Aparare, seful statului apreciind ca, astfel, este obtinuta predictibilitatea sectorului.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Am obtinut consensul necesar pentru ca bugetul Armatei sa atinga 2% din PIB in 2017 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni, la Palatul Cotroceni, dupa consultarile cu partidele politice cu privire la majorarea bugetului Ministerului Apararii, ca a considerat necesara asigurarea mijloacelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )