Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis a promulgat Legea anti-fumat

România Liberă România Liberă,
Iohannis a promulgat Legea anti-fumat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare al Legii care interzice fumatul in spatiile publice inchise, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis a promulgat legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise

Presedintele Iohannis a promulgat vineri legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise, potrivit unui comunicat al Cotroceniului. Legea urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial si va intra in vigoare la 45 de zile din acel moment. Legea, declarata constitutionala de CCR, interzice fumatul in toate spatiile publice inchise.

Klaus Iohannis a promulgat legea antifumat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretul pentru promulgarea Legii privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, act normativ cunoscut publicului larg drept legea antifumat. La 45 de zile de cand actul normativ este publicat in Monitorul Oficial, legea va intra in vigoare.

Iohannis a promulgat legea referitoare la interzicerea fumatului in spatiile publice inchise

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul pentru promulgarea actului normativ privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )